Connect with us

Hír

A Chiefs pihentetni fog az utolsó fordulóban, a Bucs nem

A Chiefs legutóbbi győzelmével bebiztosította az első kiemelést és a pihenőhetet az AFC-ben, így a Chargers elleni szezonzáró már tét nélküli lesz. Andy Reid ezzel kapcsolatban ki is jelentette, hogy pár kulcsjátékos pihenőt fog kapni, bár egyelőre senkit nem nevezett meg.

Reid nagy híve a pihentetésnek, így nem annyira meglepő a lépés. Már csak az a kérdés, hogy kik kapnak szabadnapot vagy limitált terhelést. Tétje a találkozónak egyéni oldalról leginkább Patrick Mahomesnak és Travis Kelce-nek lenne: előbbi egy erős teljesítménnyel javítana az MVP-esélyein, utóbbi pedig az első játékos lehet a történelemben, aki tight endként vezeti a ligát elkapott yardokban.


A Chiefsszel ellentétben a jelenleg ötödik kiemelt Buccaneersnél senki sem kap pihenőt, jelentette be Bruce Arians. Ez a döntés is érthető, az ötödik kiemelés ugyanis azt jelentené, hogy az NFC East győztesével fog találkozni a csapat a rájátszás első körében – ennek bebiztosításához viszont nyerni kell. Emellett Arians nagy rajongója a rekordoknak, többek között szeretné, ha Mike Evans sorozatban hetedszerre is átlépné az 1000 yardos határt (még 40 yard kell neki ehhez), így ő lenne az első történelemben, akinek ez sikerült karrierje első hét szezonjában mindegyikében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!