Connect with us

Hír

A Chiefs pihentetni fog az utolsó fordulóban, a Bucs nem

A Chiefs legutóbbi győzelmével bebiztosította az első kiemelést és a pihenőhetet az AFC-ben, így a Chargers elleni szezonzáró már tét nélküli lesz. Andy Reid ezzel kapcsolatban ki is jelentette, hogy pár kulcsjátékos pihenőt fog kapni, bár egyelőre senkit nem nevezett meg.

Reid nagy híve a pihentetésnek, így nem annyira meglepő a lépés. Már csak az a kérdés, hogy kik kapnak szabadnapot vagy limitált terhelést. Tétje a találkozónak egyéni oldalról leginkább Patrick Mahomesnak és Travis Kelce-nek lenne: előbbi egy erős teljesítménnyel javítana az MVP-esélyein, utóbbi pedig az első játékos lehet a történelemben, aki tight endként vezeti a ligát elkapott yardokban.


A Chiefsszel ellentétben a jelenleg ötödik kiemelt Buccaneersnél senki sem kap pihenőt, jelentette be Bruce Arians. Ez a döntés is érthető, az ötödik kiemelés ugyanis azt jelentené, hogy az NFC East győztesével fog találkozni a csapat a rájátszás első körében – ennek bebiztosításához viszont nyerni kell. Emellett Arians nagy rajongója a rekordoknak, többek között szeretné, ha Mike Evans sorozatban hetedszerre is átlépné az 1000 yardos határt (még 40 yard kell neki ehhez), így ő lenne az első történelemben, akinek ez sikerült karrierje első hét szezonjában mindegyikében.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-12-29 09:19

jogos, tavaly a Ravens-nek is hogy bejött a 2 hét pihentetés…

Péter Török
Péter Török
Reply to  Vicgeordie
2020-12-29 11:06

Nyilván van benne rizikó mindig is lesz, de amerikai fociban ha tényleg 0 tétje van a meccsednek egyszerűen nettó baromság nem pihentetni a kulcs játékosokat, mert bármilyen ártatlan apró szar szituációból megsérülhet bárki, lásd tavaly Mahomes qb sneak-es sérülését.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Vicgeordie
2020-12-29 12:29

1.Nem hiszem, hogy a pihentetés lett volna a gond. Fel tudtak pakolni 500 yardot. Volt ritmusa a támadóknak csak a kulcs szituációban mindenki rágörcsölt.
2. Egyébként a Pats is kvázi 2 hetet pihent amikor 14-ben egy drivera küldték fel Bradyéket az utolsó fordulóban. Még is meg lett a SB.

bjeela
bjeela
2020-12-29 15:19

Ugyan kérem, nem erről van szó. Babonásak. Inkább vesszen az MVP cím, de legyen még egy gyűrű.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x