Connect with us

Hír

Frank Gore és Joe Mixon már nem lép pályára idén, Christian McCaffrey kérdőjeles

Hivatalosan is véget ért Joe Mixon szezonja, a Bengals nem veszi le IR-ről a kiváló futót, jelentette be Zac Taylor. Mixon így a szezont 428 futott és 138 elkapott yarddal, illetve négy total TD-vel fejezi be az idényt. A helyén továbbra is Giovani Bernard és Samaje Perine fog osztozni a snapeken.


Christian McCaffrey állapota erősen kérdőjeles, majd szerdán fog kiderülni, hogy pályára léphet-e az utolsó fordulóban. Ezzel együtt a főedző Matt Rhule nem tűnt túl optimistának, a liga talán legjobb futója jó eséllyel nem fog már idén játszani. Ebben az esetben 374 scrimmage yarddal és hat TD-vel zárja a szezont.


Agyrázkódás miatt véget ért a 37 éves Frank Gore idénye is – nem kizárt, hogy idén láttuk utoljára a pályán. A 2005-ben harmadik körös futó idén 653 yardot szerzett a földön, karrierje során kereken 16 ezer futott yardot gyűjtött, ami a harmadik legtöbb valaha Emmitt Smith és Walter Payton után. Elkapásokkal együtt összesen 19 985 scrimmage yardot szerzett, ami Smith, Payton és Jerry Rice után a negyedik legtöbb a liga történetében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!