Connect with us

Érdekességek

A valaha volt egyik legrosszabb védelmi teljesítmény a Vikingstól

A Vikings Alvin Kamara hihetetlen, történelmet író rekordjának a rossz végén állt az éjszaka folyamán, emellett pedig a franchise történetének egyik legrosszabb védelmi teljesítményét is sikerült letenni az asztalra. A Saints elleni 52 bekapott pont ugyanis a második legtöbb, amit a minnesotai defense valaha engedett.

Eddig három csapat tudott 50+ pontot szerezni a Vikings ellen valaha:

  • 1961: Bears vs Vikings 52-35
  • 1963: Cardinals vs Vikings 56-14
  • 1984: 49ers vs Vikings 51-7

Ez tehát azt jelenti, hogy a csapat fennállásának harmadik éve óta ez volt a legtöbb benyelt pont egy meccsen. Yardok tekintetében sem jobb a helyzet, ugyanis a Vikings sosem engedett még egy meccsen 583 yardot, és Mike Zimmer regnálása alatt a 264 engedett futott yard is a legtöbbnek számít.

“Ez egy rossz védelem. A legrosszabb, amim valaha volt. Nagyon csalódott vagyok a defense miatt. Nagyon keményen kell dolgoznod azért, hogy 52 pontot kapj.”

– mondta Mike Zimmer főedző az ESPN-nek.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Ezeknek egy Emmit Smith fénykorába vagy egy Peterson hány TD-t futott volna 10-12-öt? Nem Kamara volt extra hanem ez a Vikings védelem nagyon gyenge.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  snookerista
3 years ago

És szerinted mikor futották volna azt a többlet 4-5 TD-t? A szünetben? :D (minden Saints támadás futott TD-vel ért véget, hármat kivéve, amelyből 2 INT és a maradék egy sem futás, hanem passz miatt akadt el).

kátrány
kátrány
3 years ago

Köcsög Zimmer, ő defense-e és így beszél a médiában a csapatától. Szánalmas.

Viktor Gál
Viktor Gál
3 years ago

“a csapat fennállásának harmadik éve óta ez volt a legtöbb benyelt pont a Vikings történetében” – ennek a mondatnak fuss neki mégegyszer Dani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x