Connect with us

Hír

Ron Rivera: Nem tudom, ki fog kezdeni, ha Alex Smith nem bevethető

A Washington Football Team kikapott a Pantherstől vasárnap, így a következő fordulóban az Eagles ellen kell bebiztosítania a csoportgyőzelmet. Nem lehetetlen a feladat, pláne Alex Smith-szel, csakhogy a veterán irányító állapota továbbra is kérdéses és nincs igazán jó alternatíva helyette.

A Panthers ellen Dwayne Haskins kezdett, de olyan borzalmas volt (50 százalékos pontosság, 154 yard, 2 INT), hogy a mérkőzés közben Ron Rivera lecserélte. A helyére a 27 éves, 2015-ben draftolatlanul a ligába került Taylor Heinicke szállt be: 19 passzából 12 volt jó 137 yardért és egy TD-ért.

Jobban játszott Haskinsnél, de Rivera ennyi alapján még nem akar döntést hozni. A meccs után elmondta, hogy egészségesen továbbra is Alex Smith a csapat kezdője, de egyelőre nem tudja, hogy Haskins és Heinicke közül ki fogja pótolni, ha ismét nem tudja vállalni a játékot.

UPDATE: Rivera bejelentette, hogy Heinicke kezd abban az esetben, ha Alex Smith nem tudja vállalni a játékot, de optimisták a veterán QB pályára lépési esélyeivel kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!