Connect with us

Hír

Eltörhetett Jared Goff hüvelykujja, veszélyben a jövő heti játéka

A Rams borzalmas támadójátékának köszönhetően kikapott a Seahawkstól, így az utolsó fordulóban kell megküzdeni a rájátszásért. Ráadásul a csapat kezdő irányítója, Jared Goff is összeszedett egy sérülést, Ian Rapoport szerint eltört a hüvelykujja.

A hírt egyelőre senki nem erősítette meg, de az a mérkőzés alatt is látszott, hogy nem áll megfelelően az az ujj, a csapat attól tart, hogy eltört – a következő 1-2 napban választ is kaphatunk erre a kérdésre. A főedző Sean McVay azt nyilatkozta, hogy nem akar spekulációkba bocsátkozni, az irányító pedig annyit mondott, hogy nem tűnik annyira súlyosnak a sérülés, de nem biztos benne, hogy vállalni tudja a játékot vasárnap. Amennyiben nem, úgy a 2018-ban draftolatlan John Wolford kezdhet a helyén, akinek még egyetlen passza sincs a profik között.

A Rams a szintén a rájátszásért küzdő Cardinals ellen lép pályára az utolsó fordulóban. A rájátszásért vagy nyernie kell, vagy szurkolnia a Packersnek, hogy győzze le a Bearst.

UPDATE: Ian Rapoport legújabb információi szerint valószínűleg eltolható a műtét a holtszezonra és Goff játszani akar ezzel együtt is vasárnap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!