Connect with us

Hír

A Jets hétfőn kirúgja Adam Gase-t

Tom Pelissero információi szerint a Jets hétfőn meglépi, amit igazából mindenki várt már egy jó ideje, azaz kirúgja Adam Gase főedzőt. Ha a csapat kikapott volna a Brownstól múlt héten, akkor minden bizonnyal már egy hete kirúgták volna, hogy megkezdhessék a keresést az új HC-ért, de így ezt nem tehették meg. Most viszont bármi is lesz a Patriots elleni mérkőzés kimenetele, minden bizonnyal távozik Gase a posztjáról.

Gase 9-22-es mérleget tudott felmutatni a Jetsnél töltött két éve alatt. Eddig egyébként összesen öt éven át volt főedző 32-48-as mérleggel, mínusz 544-es pontkülönbséggel. A győzelmei közül 27 volt egy labdabirtokláson belül, a vereségei közül pedig 35 dőlt el kétszámjegyű pontkülönbséggel.

A general manager Joe Douglas egyébként marad a helyén, és egyelőre ezt meg is érdemli, az első draftja ugyanis úgy tűnik, hogy kiválóra sikerült Mekhi Bectonnal és Denzel Mimsszel, és egyébként is sokra tartják. Most viszont érdekes döntés előtt áll, ugyanis az 1/2-es pickkel választhat irányítót (akár Zach Wilsont a BYU-ról, akár Justin Fieldset az Ohio State-ről), de akár meg is tarthatja Sam Darnoldot és építkezhet köré.

Mindezek előtt viszont találnia kell egy jó főedzőt, ami minimum ugyanannyira fontos, mint az irányítókérdés.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2021-01-02 23:49

Meg kell szereznie JMD-t 😄😄😄

Gasenek meg még meg kell nyernie egy meccset. 😄😄😄

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-01-03 08:18

“Ha a csapat kikapott volna a Brownstól múlt héten, akkor minden bizonnyal már egy hete kirúgták volna, hogy megkezdhessék a keresést az új HC-ért, de így ezt nem tehették meg.”

Éppen megtehették volna. Nem a negatív mérlegtől mentette meg a csapatát, hanem az idényben 2. győzelmét szerezte, 13 vereség mellett. Ez a kirúgás 0-9 után is késő lett volna. :D

ahanem
ahanem
Reply to  Fontos_Vidra
2021-01-03 11:07

az év elején is késő volt már, a lényegen nem változtat.

Staten Island
Staten Island
2021-01-03 10:14

Gondolom a GM nem egyedül dönt majd a kérdésben, az új főedzővel együtt döntik majd el, hogy a Darnoldból ki tud-e hozni valamit. Én Sewellt vinném és megnézném mit csinál Sam, mikor nem omlik össze a zseb állandóan és van egy rendszer, ami segíti őt. Lehet bebuknám, de legalább meglenne a két franchise tackle, amit kevés csapat mondhat el magáról.

ahanem
ahanem
2021-01-03 11:04

pedig nem kéne, nyilván Williams volt a kerékkötő, látjuk, hogy amióta kirúgták, már nyerni is tudtak.

acsdav2
acsdav2
2021-01-03 18:41

Ha Urban Meyer helyett Ryan Day megy Jacksonvillebe nem kizárt, hogy Lawrence lecsúszik hozzájuk.

wide open
wide open
Reply to  acsdav2
2021-01-03 20:17

Fields jobb lesz mint Lawrence

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x