Connect with us

Hír

BREAKING: Doug Pederson marad az Eagles főedzője 2021-ben is!

Miután kiderült, hogy Jim Schwartz helyett új védőkoordinátort kell keresnie az Eaglesnek idén, Adam Schefter jelenti, hogy a főedző Doug Pederson viszont várhatóan marad a csapatnál a 2021-es szezonra is, habár kedden ül le a tulajdonos Jeffrie Lurie-val átbeszélni a jövőbeli terveket.

Volt spekuláció, miszerint Pederson állása nincs biztonságban, ami ugyancsak igaz a general manager Howie Rosemanre is. Az ESPN insidere szerint a tulajdonos nem volt elégedett az eredményekkel, de év végén kompetitív volt a gárda és Jalen Hurts adott egy kis szikrát. Ez menthette meg Pederson állását, aki három éve még Super Bowl győzelemig vezette az Eaglest.

Pedersont sok kritika érhette idén (is), Carson Wentz óriásit esett vissza korábbi játékához képest, de nem is volt megkönnyítve a dolga, hiszen az offense egyáltalán nem volt kreatív, az elkapókat sem sikerült rendszerszinten üresre játszani, a gameplant és a játékhívásokat is bőven lehetett kritizálni.

10 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-01-02 20:27

Szegény Dani…

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  bjeela
2021-01-02 21:02

…mondjátok majd.

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-01-02 20:28

felkészülnek a chargers, jets szurkolók és bjeela, mert ott még a végén negi mellett trubit is megtartják :D

bjeela
bjeela
Reply to  Fontos_Vidra
2021-01-02 22:36

Tisztázzunk valamit: nem “még a végén”, hanem magától értetődően megtartjuk, sőt, qrvára kitömjük őket lével.

conspiracy theory
conspiracy theory
2021-01-02 22:04

Nem biztos, hogy sok lelkes jelentkező van egy olyan csapat HC posztjára, aminek a cap helyzete finoman szólva sem sok rugalmasságot kínál a következő szezonokra. Ebből nem lehet átépíteni egy csapatot. Akkor már a nagytakarítást végig viszik Pederson-nal.

bjeela
bjeela
Reply to  conspiracy theory
2021-01-02 22:36

Ez is egy opció, de ez szvsz Danit kevéssé vigasztalja.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  conspiracy theory
2021-01-03 00:12

Áhh a fizetési sapka túl van értékelve… Mondaná Dani. 😄😄😄😄

ahanem
ahanem
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-01-03 11:09

ha valaki Eagels szurkoló, akkor még inkább túlértékelt az a bizonyos sapka. :D

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Lecc Go Pecc
2021-01-03 11:54

Anno cseréltem már eszmét arról, hogy lehet, hogy vannak technikák a kreatív fizetési sapka menedzsmentre, de az vele a baj, hogy pl. az átstrukturálások miatt erősen limitálja a következő szezont is, mert csak görgeti a pénzeket. Ráadásul egyre többet, mert a játékos meg nem fog aláírni egy kevesebb pénzt, és azt is később szerződést. Főleg, ha nagy halott pénzről van szó és a csapat valójában kényszer alatt van. És ha full katasztrófába megy el a dolog, mert mondjuk a koncepció és/vagy a roster nem hozza az elvárt eredményt, mint most, akkor lehetetlen érdemben korrigálni évekig.
Ez kicsit olyan, mint amikor egy vállalkozás mindent hitelből finanszíroz (jövőbeli pénzzel), mert mondjuk az 5%-os hitelhez 6%-os profit társul. Ez közgazdaságilag akár helyes is lehet rövid távon, de ha bármilyen korrekció van a piacon, akkor azonnal összeomlik minden, vagy irgalmatlanul megnő a hitelállomány és indul a lefele spirál.
A Saints helyzete annyiból tisztább, hogy szerintem ők pontosan tudják és tervezték, hogy kb. ez az utolsó évük Brees-zel, ami azt is jelenti, hogy contender csapatként is. Innentől meg valahol mindegy, hogy jövőre 1/1 esélyesek leszenek zéró cap space-szel, vagy 1/1 esélyesek lesznek 30 millányi cap space-szel. Ha meg is találják az új top irányítójukat, akkor is utána 1-3 év mire visszajutnak az élre, addigra meg valószínűleg rendezni tudják a cap-et.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  conspiracy theory
2021-01-03 12:01

Csak be kell nyelni egy kuka szezon mint most a Pats… Van egy szezonod amikor benyelsz egy csomó halott pénzt, elegendsz egy csomó FA-t de helyettük nem hozol szinte senkit. A következő szezonra rendben is van a fizetési sapka. + A kuka szezon hoz egy jó draftpicket is, a sok elengedett FA meg sok kompenzációs picket.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x