Connect with us

Hír

Brandin Cooks: Több cserét nem fogadok el

Brandin Cooks hét éve van a ligában, és már háromszor váltott csapatot, ráadásul mindhárom alkalommal kvázi a beleszólása nélkül döntöttek a sorsáról, hiszen mindháromszor csere útján váltott lakóhelyet (habár általában bele kell egyezniük a játékosoknak). 2016-ban a Saintsből a Patriotshoz, majd onnan a Ramshez, onnan pedig a Texanshoz került egy-egy trade keretén belül, az elkapónak pedig most már elege van a csereberélésből.

Cooks még Bill O’Brien regnálása alatt került Houstonba, és mivel a Texansnál idén rezsimváltás volt, így nincs már ott a fejes, aki meg akarta szerezni az elkapót, tehát nem elképzelhetetlen, hogy ismét megválnának tőle. A WR megérti a helyzetet, de ő inkább továbbra is Deshaun Watsonnal szeretne együtt játszani. Ha ez nem adatik meg neki, akkor viszont ő akarja meghatározni, hová igazol legközelebb.

“Nem fogadok el több cserét. Ha nem akarnak megtartani, akkor el kell engedjenek.”

– mondta Cooks a Houston Chronicle-nek.

A sebesléptű receivernek 2023-ig szól a szerződése, jövőre $12 milliós nem garantált fizetése van, tehát halott pénz nélkül, pontosan ennyit spórolva kivágható. Idén eddig 70 elkapást, 984 yardot és 4 TD-t szerzett, a Titans ellen tehát átlépheti az 1000 yardos határt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!