Connect with us

Hír

Devin White is koronavírusos, John Brownt aktiválta a Bills

Nem csak a Saints kapott rossz hírt tegnap koronavírus ügyben, hanem a Buccaneers is, ugyanis három játékost is COVID-IR-re kellett helyezni, egyikük pedig el is kapta a vírust, így a wild card meccse is veszélybe került. A linebacker Devin White az, aki pozitív mintát produkált, a pass rusher Shaquil Barrett és a védőfalember Steve McLeondon pedig közeli kontaktként került fel a listára.

Nyilván mindhárman kihagyják a holnapi meccset, White-nak pedig a jövő heti playoff meccse is veszélyben van, hiszen 10 napot kell izolációban töltenie a csütörtöki pozitív tesztjét követően. Attól függ játszhat-e, hogy szombatra vagy vasárnapra rakja az NFL a mérkőzésüket.

Mindeközben a Bills aktiválta COVID-IR-ről az elkapó John Brownt, aki korábban sérültlistán volt, tehát a 10. forduló óta nem láthattuk a pályán. Sokat dobott korábban a jelenléte a Bills támadósorán, és mivel Cole Beasley is kidőlt, így mindenképp kelleni fog a rájátszásra. A Bills holnap a Dolphinsszal játszik, ahol a második kiemelést biztosíthatja be.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
wide open
wide open
2021-01-02 11:37

Nyugodtan könyveljük el hogy Vasárnapra lesz rakva a meccs :)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  wide open
2021-01-02 16:19

Nem attól függ, melyik csapat lesz a Buccaneers ellenfele?

wide open
wide open
Reply to  Krisztian Fekete
2021-01-02 21:51

szerintem nem, melyik izgalmasabb az lesz főműsoridős stb. így megy már szerintem

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x