Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Rookie Team

Az újoncokat minden évben nagy felhajtás övezi, hiszen mindenki kíváncsi arra, hogy milyen új csillagokkal bővült a liga az adott szezonban. Idén is érkeztek új sztárok, mi pedig az alapszakasz lezárultával összeállítottuk a rookie válogatottunk, vagy ha úgy tetszik, akkor álomcsapatunk. 

A támadóknál néhol a bőség zavarával küzdöttem, a védőknél viszont egyes posztokon vadászni kellett a legalább korrekt teljesítményt lerakó játékosokat, úgyhogy jól látszik, melyik oldalon lenne erős ez a fiatal válogatott. Alapelvárás volt, hogy a snapek minimum 50 százalékán pályán kellett lenniük a játékosoknak a szezonban, habár ez alól egy-két helyen kivételt kellett tennem.

QB: Justin Herbert (LAC)

Ha Burrow egészséges tudott volna maradni, jó kis verseny lehetett volna ebből, így viszont teljesen egyértelmű, hogy a Chargers üdvöskéje vezeti harcba a rookie válogatottamat. Herbert történelmi újonc szezonon van túl, az elsőévesek közt a valaha volt második legtöbb yardot (4336) és magasan a legtöbb TD-t (31) szerezte, pedig nem is volt első naptól kezdő. Az utolsó négy fordulót figyelembe véve konkrétan a liga második legjobb irányítója volt a PFF értékelése szerint (oké, volt itt három gyenge védelem, meg kicsi a minta). Nagyon jó skill playerei voltak, a fala viszont borzalmas, így szállította a nagyobbnál nagyobb játékokat – nyomás alatt konkrétan a legjobb passer ratinget tudhatta magáénak a szezonban. Szép a jövő a Chargersnél.

RB: Jonathan Taylor (IND)

Itt már sokkal nehezebb volt a döntés, hiszen nagyobb volt a verseny, de Taylor egy huszáros hajrával elhappolta a címet a draftolatlan James Robinson elől. Robinson tény és való, hogy az elvárásokhoz képest messze-messze túlszárnyalt mindenkit nem hogy a posztján, de talán minden posztot figyelembe véve is, viszont összességében a Colts második körös újonca jobb volt nála. Pedig nem így indult az év, Taylor szenvedett: kevés lehetőséget kapott, és azokkal sem élt igazán. A 11. héttől kezdve a PFF-től az egész ligában a második legjobb értékelést kapta Derrick Henry mögött és ezidő alatt a harmadik legtöbb elhibázott szerelést erőszakolta ki.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!