Connect with us

Draft

2021 Mock Draft – Újévi kiadás

Ráfordultunk 2021 januárjára, ami azt jelenti, hogy egy újabb lépéssel közelebb vagyunk a a drafthoz! Ezt és az újévet pedig egy mock drafttal ünnepeljük, amiben megjósoljuk, hogy a general managerek miként fognak majd dönteni az idei játékosbörzén.

1/1 Jacksonville Jaguars
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Rengeteg pletyka kering Urban Meyer érkezéséről, amivel adná magát a helyzet, hogy Fields legyen az 1/1, de nem kell ezt túlgondolni, meg kell húzni a nyilvánvalót.

1/2 New York Jets
Justin Fields
QB, Ohio State

Ahogy a Jetsnek sem kell sokat töprengenie, hogy mit tegyen: új vezetőedző, új irányító. A második legjobb ebben a classban pedig nem Wilson, hanem Fields, aki egy teljesen új dimenziót fog jelenteni a Jets támadójátékának. Számítsunk egy olyan újonc évre, mint amilyen Cam Newtoné volt 2011-ben.

1/3 Miami Dolphins (via Houston Texans)
Ja’Marr Chase
WR, LSU

Ha a hozzáadott értéket helyezzük előtérbe, akkor a Dolphinsnak itt elkapót kell húznia, a kérdés, hogy az elképzelésükbe ki illik legjobban. Smith és Waddle a Tua-kapcsolat miatt jobban adná magát, de én itt most Chase-szel megyek, aki ugyan a 2020-as szezont kiülte, de megmutatta tavaly, hogy milyen egy igazán domináns szezon elkapó fronton.

1/4 Atlanta Falcons
Zach Wilson
QB, BYU

Itt a lehetőség, hogy a Falcons új irányba induljon és kiválassza a jövő franchise-ának arcát, aki nem lesz más, mint a Mormon Mahomesként aposztrofált Wilson. A becenév beszédes, az irányító legszebb és legjobb játékai tényleg olyan érzést nyújtanak, mintha Mahomes lenne a pályán, de azért nem kell semmit se túlreagálni. Ryan jelenléte és kivághatatlansága ugyan árnyalhatja ennek a húzásnak a logikusságát, de a Falcons valószínűleg nem fog még egyszer egy ilyen lehetőséget kapni, ezért kell irányítót húzni és elindulni az újjáépülés útján.

1/5 Cincinnati Bengals
Penei Sewell
OT, Oregon

Két eshetőség van a Bengals előtt: igazolnak egy elit támadófalembert és draftolnak egy elkapót, vagy igazolnak egy elit elkapót és draftolnak egy támadófalembert. Ez a mock draft a második verzióval megy, ezzel pedig a Bengals hosszú-hosszú évekre megoldja a tackle posztokat a Williams-Sewell duóval. Ha valóban jön egy elit elkapó (Robinson/Godwin/Golladay), akkor ez kihagyhatatlan pick.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!