Connect with us

Beharangozó

FK! Rájátszás jósda 2021

Holnap kezdődik a rájátszás, úgyhogy szokás szerint megpróbálunk rá jósolni! Kilenc szerkesztő nézett bele a varázsgömbjébe és írta le, mit vár a playofftól, ezeket pedig egy szép kis ágrajzokon szemléltettük. Egyetlen ágrajz sem egyezik teljesen, ráadásul hét különböző nagydöntőt és hat különböző Super Bowl győztest vízionálunk. 

Kommentben várjuk a Ti jóslataitokat és ágrajzaitokat is, a sablont itt tudjátok letölteni. Kiemelésekre tessék figyelni!

katonadani

Az AFC-ben elég valószínűnek gondolom a Chiefs-Bills döntőt, jelenleg ez a két legjobb csapat szerintem a ligában, így nagyon várom, hogy létrejöjjön ez a párharc, de azért a Steelers@Bills és a Ravens@Chiefs divisional meccsek is elég jónak ígérkeznek. A konfdöntőben szerintem a Billsben megvan az, ami a Chiefs legyőzéséhez kell, így kicsit merészen betippelem őket a Super Bowlba, és ha tényleg létrejön a párharc, akkor jobban kifejtem majd a Bills oldali beharangozóban, hogy miért is gondolom képesnek a Billst a győzelemre.

Az NFC-ben jóval nehezebb dolgom volt. A Saints és a Buccaneers továbbjutása borítékolható szerintem, a Rams@Seahawkson viszont fogalmam sincs milyen kimenetel lesz, ez pedig ugyebár a divisional párharcokat is átszabná. Maradok a jobb irányító oldalán, de nem vagyok magabiztos ebben. A Seahawks ennél tovább viszont nem menetel. A Packers-Saints-Buccaneers háromszög viszont nagyon érdekes. Szerintem a Bucs kikapna a Saints otthonában, a Saints kikapna a Packers otthonában és csak a Bucst látom képesnek arra, hogy a Packerst elverje a Lambeau-n. De az első két állítást helyben hagyva szívesebben látnám a Packerst a Super Bowlban, mint a Saintset, úgyhogy azt tippelem, hogy Bradyék elesnek a Lambeau-n.

Így Packers-Bills Super Bowl jönne létre, szép kis pisztolypárbaj két ágyúkarú irányító közt. A Bills pedig ötödik nekifutásra behúzza a nagydöntőt!

Jarred

Én kitartok a szezon előtti jóslatom mellett, miszerint Seahawks-Ravens döntő lesz. És hogy hogyan fog ez összejönni? Nos, aranyszabály a Titans-Ravens meccsek esetén, hogy mindig a vendégcsapat nyer. Innentől kezdve ez nem kérdés. A Steelers nyilván legyőzi a Brownst, és a buffalói hidegben Rivers nem érzi olyan jól magát, tehát a Ravens következő állomása az Arrowhead lesz. A Chiefs és Mahomes az utóbbi hetekben eléggé visszavett a lendületből, és ez lesz a vesztük, mert a Ravens pont most pörgött fel. A győzelem után nagyon fognak Harbough-ék szurkolni, hogy az AFC döntőben a Steelerst üthessék ki, de ez a vágyuk nem fog teljesülni. A Bills lesz az ellenfél, ami sokkal keményebb dió lesz, de egy hosszabbításos meccsen végül a Ravens diadalmaskodik.

A Seahawks útja talán egy kicsit könnyebb lesz. A Ramst értelemszerűen üti, akárki is lesz az irányító. Ezzel párhuzamosan a Saints kiüti a Bearst, a Buccaneers pedig a Washingtont. Ez azt eredményezi, hogy Wilsonék mennek a Superdome-ba. Breest láttuk, hogy már nem az igazi, Kamara pedig nem lesz elég az év végére feljavuló Seattle védelem ellen. A másik oldalon Tél Tábornok a Lambeau Fielden legyőzi a Bucst. Brady hozzá van szokva a hideghez, de a csapattársak nem, így pedig nem sokat fog tudni tenni annál a két downnál, mikor a kezébe adják a labdát. Az NFC döntő így ismét Seahawks-Packers lesz, és mind tudjuk, hogy a Packersnek két nagy mumusa van. A konferenciadöntők, és a nyugati csapatok. A Seahawks most sem fog csalódást okozni, és ismételten keresztbe tesz Rodgersnek.

A Super Bowlon természetesen egy utolsó pillanatig kiélezett meccset fogunk kapni, ahol a gólvonalon Lamar megpróbál TD-t futni, de Jamal Adams megállítja, és így a Seahawks fog nyerni.

alatriste

AFC-ben nem várok nagy meglepetést a wild card körben. Rivers megég vagy inkább megfagy a buffalói hidegben, míg a Steelers nem fog ráfaragni, hogy beengedték a rájátszásba a Brownst. Egyedül a Ravenst hoztam ki idegen győztesként és ez elsősorban a védelmek közötti óriási különbség miatt van. A támadósorok képesek hasonló szinten játszani, de a playoffban nem lehet büntetlenül meccselni a liga egyik legrosszabb védelmével. A divisional roundban már érdekesebb a helyzet. A Bills remek formája és erős támadópotenciálja miatt legyűri a Steelerst, hiába lesz erős a Pittsburgh védelem, a támadósorok között túl nagy a különbség. A másik párharcban nem várok bezuhanást a Chiefstől, egyszerűen csak mindig nekik se jöhet ki a lépés. A Ravens offense hasonló kaliber és ezt a szezon vége felé már meg is mutatták, de a védelmük képes lehet pár stopra vagy labdaszerzésre. A főcsoportdöntőn bármi dönthet, mindkét csapat ráadásul remek formában van, de talán két elit védelmet egymás után a Bills se tud feltörni, főleg ha az ellenfél itt támadni is fog tudni.

A NFC-ben borítom a papírformát a wild card körben. Brees utóbbi években látott rájátszás formája nagyon aggasztó. Nyilván a óriási favoritok, de a Bears támadósora elkezdett pislákolni az év végén. A Saints védelme jobban játszik az elmúlt hetekben, de papíron a chicagói egység sem kellene, hogy sokkal gyengébb legyen. Ha a Superdome-ban tudnának nyerni, már kapná is Trubisky az új szerződését. A Rams ugyancsak idegenben menne tovább, itt hiába van egyértelműen a hazaiak oldalán a jobb irányító, a szezon második felében folyamatos lejtmenet, amit a Seahawks mutat. A védelmük javuló statisztikái pedig elsősorban amiatt voltak, mert a liga legrosszabb támadósoraival kellett játszaniuk. A Tampa győzelme nyilván papírforma. A divisional roundban a Bears ismét a Lambeau-ra látogat, ahol kevés babér termett nekik az elmúlt években és ez most sem lesz másként. Tampa vs. Rams meccset már rendeztek idén a Raymond James stadionban, én pedig újfent hasonló végkimenetelt várok. Az indok itt talán edzői gárdákban lévő különbség, és hogy a Rams védelme ki tudja venni a Bucs playmakereit. A főcsoportdöntőben azonban elfogy a Rams szerencséje, a Green Bay a támadósorra és a hazai pálya nyújtottak előnyökre(?) támaszkodva jut tovább.

A Super Bowl a lehető legrosszabb párosítás a Packersnek. Éveken át azért estek ki a rájátszásból, mert nem tudtak mit kezdeni a mobilis irányítókkal. Ez most sem lesz másként és a Ravens 2019-es elképesztő szezonja mostanra érik trófeává.

kronikk

Kezdjük az AFC-vel és ott is az első mérkőzéssel, amivel megkezdődik a Super Wild Card hétvége, a Bills-Colts. Nehéz döntés volt, de végül a Bills mellett döntöttem a két irányító közötti különbség miatt, de ha Jonathan Taylor úgy megy, mint az utolsó hetekbenm meggyűlhet a Buffalo baja rendesen. A Steelers-Brownsnál már a Barnák COVID problémája előtt is a Pittsburgh felé hajlottam, de a tegnapi hírek után még biztosabb lettem ebben. AFC részről és talán a teljes hétvégének a legnagyobb rangadója a tavalyi Divisional visszavágó Titans-Ravens. Kemény mérkőzés lesz, akár még hosszabbítást is el tudok képzelni, de végül az dönthet, hogy a Titans védelmét nem érzem képesnek arra, hogy az elmúlt hetekben top formában lévő Baltimore-t megállítsák. A következő körben a Bills menetelése folytatódhat a Steelers ellen és itt is az Allen és Roethlisberger idei különbsége döntött számomra a Buffaló felé, meg persze a hazai pálya. Végül a címvédő is becsatlakozik a buliba és jó eséllyel az év meccsét játszhatják a Ravens ellen, de az idei Chiefsben nem érzem azt az átütőerőt, mint ami tavaly megvolt, így a Baltimore utazhat az AFC döntőbe a Bills ellen. Lamar Jackson és a Baltimore futó egysége a Josh Allen és Stefon Diggs fémjelezte Bills offense ellen pikáns párharc lehet, most a Billst érzem erősebbnek, így az AFC oldaláról ők juthatnak a Super Bowlba az én jóslatom szerint.

NFC oldalon a Saints-Bears mérkőzésen a hazaiak készülhetnek arra, hogy mikor lesz Drew Brees utolsó meccse visszavonulása előtt. Jó eséllyel nem a Bears elleni, ezt a kört még sikerrel veszik vele. Ennél érdekesebb párharc lehet az NFC West rangadó, a Seahawks-Ramsen egy végletekig szoros mérkőzést várok, ahol a védelmek közötti különbség dönthet a Los Angeles-i csapat javára. Utoljára a számomra legegyértelműbb párharc maradt a Washington és a Buccaneers között, Tom Bradyék könnyedén vehetik az akadályt, és így a következő körbe jutnak. Idén harmadszorra láthatjuk a Saints-Buccaneers összecsapást, ami véleményem szerint Brees búcsúmeccse lehet. A legenda nem követi Manninget és nem sikerül Super Bowl győzelemmel befejeznie a szezont, Bradyék mennek az NFC-döntőbe. A másik elődöntőn Aaron Rodgersék is bemutatkoznak és a Green Bay-i hidegben győzik le a Ramst. Tom Brady vs Aaron Rodgers pikáns kis csatája jutott az NFC döntőjébe, amit a hazai pálya előnye miatt nyer a Packers.

A Super Bowlra így a Bills-Packers maradt. Szép kis csata lehet két MVP esélyes irányító között, addigra már tudjuk majd, hogy az egyéni elismerést ki nyeri. Jó kis csata lehet a szezonzáró két top QB és így két top offense között. Nem a védelmekről szól majd ez a Super Bowl, amiből most a rutin miatt Rodgersék jönne ki jobban, így elhódítva a Lombardit.

balentin

A szuper wild card hétvége nem fog meglepetéssel indulni, a Bills egyre jobb és már-már lehengerlő formáját nem tudja a Colts remek védelme feltartóztatni, nem lesz meglepetés ezen a meccsen, ahogy a másik kettőn sem – már ami az oddsokat illeti. A Titans-Ravens egy nagyon kemény meccs lesz, de a vendégek visszavágnak az alapszakaszbeli fiaskóért, így alacsonyabb kiemeltként mennek tovább. A Steelers-Browns meccsen pedig kiderül, melyik csapatnak hihetünk leginkább, itt a Steelers bizonyul majd jobbnak, kihasználva a Browns hiányosságait a vírushelyzet miatt. A Divisional kör igazi nagyfiús párosításokat fog hozni, de a Billsre ezúttal sem lesz ellenszer, hengerelni fognak, igen, a Steelers acélfüggönyét áttörve. A másik ágon pedig a borzasztóan veszélyes Ravens a sztárjait két hétig pihentető Chiefs ellen fog igyekezni meglepetést okozni. Ez is egy amolyan visszavágó lesz, de nem tapasztalhatunk majd 14 pontos különbséget a két csapat között. A Ravens végig versenyben lesz, de Andy Riednek két hete lesz, hogy minden mágiát kifőzzön és sikeresen fogja ezt megtenni. Az AFC döntőjét tehát a két legmagasabb kiemelt fogja játszani a címvédő otthonában. Igazi pontháború várható, ahol végül az fog nyerni, amelyik csapat utoljára támadhat majd, ez pedig a Chiefs lesz. Nem a védelmek fogják dominálni a párharcot, de két ilyen lehengerlő támadójáték mellett nem is kell 30 pont alatti mérkőzésre számítani.

Az NFC első rájátszásköre is hasonlóan fog alakulni, mint az AFC-é, két papírforma győzelem mellett lesz egy upset, mégpedig a Rams részéről. A Los Angeles-i alakulat a Seahawkst fogja majd meg idegenben, hiába Wilsonék fegyverarzenálja, McVay olyan gameplant fog hozni, hogy ellehetetlenítse Carrollék játékát támadóoldalon. A Tampa Bay-Washington meccs egy brusztolós, védelmi megmozdulásokkal tűzdelt meccs lesz, ahol legvégül az fog dönteni, melyik csapat támadósora jobb és rutinosabb. Így pedig a Bucs fog továbblépni. A Saints a fordulóbeli egyetlen dome meccsen a Bearst fogadva fog dominálni, kevésbé szoros találkozón fogja megszerezni a továbbjutás Brees utolsó menetelésén. Ezzel a győzelemmel pedig a szezonban harmadjára jön létre a New Orleans-Tampa Bay párosítás, de ezúttal sem lesz megoldása a Saintsre Bradyéknek, a Buccaneers ezúttal is elbukik, hiába vetnek majd be minden lehetséges fegyvert, a hazai csapat annyira összetett játékot fog mutatni, amire nem lesz ellenszerük. A másik oldalon pedig a tanítvány találkozik a mesterrel, azaz LaFleurék néznek farkasszemet McVay csapatával, ahol a bombaformában játszó Packerst nem lehet majd meccselni Wisconsinban. De nem a körülmények fognak dönteni, hanem az irányítóposzton kialakult különbség, amivel a Packers Rodgers alatt először játszhat NFC-döntőt otthon. És hiába az érzelmi fölény a Saints oldalán, hiába a nagyon erős keret, támadósor és védelem, a Packersre idén az NFC-ben nem lesz ellenszer, még a második legjobb csapat sem fogja tudni őket maguk mögé utasítani.

Ezzel pedig megint a két első kiemelt fogja játszani a Super Bowlt, a két fantasztikus irányító vezette alakulat, az NFL egyértelműen két legjobban menedzselt csapata. A show pedig nem fog elmaradni, bár a vártakhoz képest ezúttal sem lesz akkora pontzuhatag, a védelmek moderálják majd némileg a támadósorokat, de a Chiefsre és Mahomesra ezúttal sem lesz ellenszer, címvédéssel fog zárulni a találkozó. Az MVP a döntőn Patrick Mahomes lesz, akik maga teljesítményével mindenki felé fog nőni, Rodgers nem fog duplázni, ezt az egyéni elismerést nem fogja tudni elhozni – hiába állt ki derekasan az egész mérkőzésen.

Höri

Hűnek kell maradnom a kis csapatomhoz, úgyhogy legalább egy upsetet beírok nekik, hiába a Colts a legkisebb kiemelésű. Történtek nagyobb csodák már a playoffban annál, hogy Josh leolvadjon egy adott délután. Hátha majd most. Ugyanezen logika mentén ugyanakkor nem tudom tovább vinni a csapatot még egy kört, mert Mahomeson bajos napján se lépünk túl, az már megvolt tavaly a regulárban. A másik oldalról a Browns már azzal is boldog, hogy idáig eljött, magyarázható a kiesés a hiányzók miatt nekik. A Ravens tavalyi búcsúja után nem csak ők motiváltak a visszavágásra a Titansnek, hanem nyilván utóbbi is, szóval az egész playoff egyik legjobb csörtéjét várom – a kiegyenlítődés miatt mondtam be a Ravens tippet, de bárki is jut tovább, szerintem nyerni fog Pittsburghben, majd ki fog kapni Kansas Cityben.

Az NFC első körében két laza déli papírforma továbbjutás mellett a Rams boríthatja szerintem a számosított erősorrendet, az egy meccses Goff nélküli minta alapján egész belelkesültem miattuk, miközben a defense már régebb óta egész jól megy. Egy szenvedő Seahawks a lábon erős Wolforddal felülmúlható, amennyiben a def lehozza a megszokottat. Az igazán nagy visszhangot talán nem is ez, hanem a Green Bay kiütése jelentené. Régen volt már igazán rossz napja Rodgerséknek, inkább csak gyenge periódusaik vannak, de ez a Rams épp megfelelő ellenfél, hogy kihozza belőlük. Utána viszont véget fog érni az underdog történet, és a délről jövő konf döntős ellenfél már tud majd olyan szisztematikusan haladni ellenük, amire nem lesz válasz. Ez a csapat pedig a Buccaneers lehet nálam. Nehezen látom, hogy Brady ugyanazon csapat ellen háromszor bukjon egymás után. Közel teljes fegyverzetben, éles helyzetben teljhatalmat kapva át tudja rángatni ezt a brigádot a Saints és a Rams ütős védelmén egyaránt, aztán mehet meccselni Mahomesszal a Nagyszínpadon, saját új pályáján. Az új erőt ugyanakkor nem sikerül lebirkózni- én címvédésre készülök.

löfli

Az AFC-ben a Bills – Chiefs döntő a szexi matchup, szerintem is ez lesz a végén, de nézzük hogyan jutnak el oda a csapatok. A Bills a Super Wild Card kör első meccsén viszonylag simán nyer majd a Colts ellen, a hazaiak brutálisan jó formában vannak, Riversék kevésbé. A Steelers is könnyedén üti majd a hiányzókkal teli Brownst, hiába a remek szezon, a Brownsnak most ennyi jutott, a Ravens pedig revansot vesz a tavalyi vereségért, és 500+ total yarddal szétszedik a Titans védelmét, 70 pont feletti végeredményt várok azon a találkozón. A Steelers a Bills ellen egyszer már megégett, ismét ez fog történni, Big Ben borzalmas napját nem tudja megmenteni a védelem, a Ravens védelem pedig hiába próbálkozik, nem tudja megállítani Mahomesékat, Lamar pedig nem fog tudni elég pontot feltenni. Az AFC döntőben pedig a rutin és a hazai pálya Mahomesékkal lesz, hamar előnybe kerülnek és hiába az Allen-Diggs páros, az utolsó másodperces Hail Mary próbálkozást leüti Sorensen, és ismét a Chiefsé lesz az AFC trónja.

Az NFC-ben kevesebb bajnokesélyest látok, mégis innen kerül ki a végső győztes majd. A Saints az edzés nélküli Kamarával is lesimázza a javuló formát mutató Trubiskyt, aki 200 passzolt yard alatt zár és háromszor is eladja a labdát. A Seahawks – Rams igazi ki-ki találkozónak tűnik, de igazából mindegy is, hogy Goff vagy Wolford kezd, a Seattle védelme erre a meccsre felszívja magát, és őrületbe kergeti az aktuális Rams irányítót. A Washingtoni Futball Csapat pedig hősiesen küzd majd, főleg a védelem, és hiába Alex Smith Comeback Player of the Year díja (nyilván ő fogja kapni), Tom Bradyt és az elkapóit csak két negyeden keresztül tudják limitálni, a második félidőben már gálázni fog a Buccaneers. Egy héttel később már nem fognak, ugyanis a Packers egy igazi havas playoff meccsen átgázol rajtuk 200+ futott yarddal, a másik mérkőzésen pedig Brees ihletett formában passzolja majd szét a Seahawks védelmét, ami ezen a meccsen megmutatja igazi arcát. Az NFC döntőben aztán meglepetésre Breesről kiderül, hogy nyitott stadionban is tud passzolni, ahol a rendes játékidő végén kap egy véleményes DPI büntetést a Saints, amivel mezőnygóltávolságba kerülnek és egyenlítenek, majd a hosszabbításban behúzzák a mérkőzést.

Az 55. Super Bowl pedig a fiatal és az öreg QB csatájáról szól majd, ahol ugyan Brees nem fog jól játszani, de a védelem megnyeri neki a mérkőzést, hogy egy újabb gyűrűvel vonulhasson vissza.

Renningan

Az AFC jelenlegi legjobb csapata szerintem a Bills, öröm nézni Josh Allenék játékát, ráadásul a védelem is kezdi összekapni magát, így nem gondolom, hogy a Philip Rivers miatt limitált Colts offense végig tudná tartani a lépést. A Brownstól egyáltalán nem vagyok elájulva, a pihentető Steelerst is alig tudták megverni, nagyon sima one and done lesz ebből. A Titans-Ravens meccs lehet a legizgalmasabb az AFC első körében, tudnék is szurkolni Ryan Tannehilléknek, de egyszerűen olyan gyenge a védelem, hogy a Ravens hosszú távon be fogja őket darálni.

A második körben már pályára lép a Chiefs és kipihenve, alaposan felkészülve Lamar Jacksonékból behúzzák a meccset. A Billsnek sem okoz gondot a Steelers: sokkal nagyobb a különbség a két offense között, hogy azt a Steelers elit védelme kompenzálni tudja. Az AFC döntőjében így a két legjobb gárda találkozik egymással, ahol jó eséllyel az nyer, aki utoljára támad. Az aktuális forma alapján a Billsre szavaznék, megérdemelnék nagyon a döntőt.

Az NFC-ben a Washingtontól és a Bearstől nem sokat várok: az Eagles majdnem, hogy önsafetyket kezdett csinálni, hogy nyerjenek Alex Smithék, a Bears pedig bottom 10-es csapatokat (és a Bucst) legyőzve szenvedte be magát egy 8-8-as mérleggel. A Rams-Seahawks teljesen kiszámíthatatlan, pláne hogy előbbi több fontos támadót is visszakapott – jelenleg a Seahawks mellett állok, de csak minimálisan.

A divisional roundban bekapcsolódik a Packers, de nagyon nem lesz jó a Bucs elleni matchup. Bradyt nem bosszantja a hideg, Shaq Barrett visszatér, ráadásul Arians játékhívásai is fejlődni látszanak az utóbbi időben. Az összes többi csapat ellen a Packersre tennék, de a Bucs lehet idén a mumus. A túloldalon a Saintsnek nem sikerül széppé tenni Brees búcsúját, Wilsonból megint előjön az MVP, ráadásul a Seahawks hagyományosan keresztbe szokott tenni nekik. Brady-Wilson meccs lesz így az NFC döntőben, én pedig a boomot várom a Bucstól, ami egy hosszabbításos győzelemben csúcsosodik ki. Az utolsó lépés viszont nem jön össze Bradyéknek, hosszú évtizednyi szenvedés és sorozatban négy elveszített döntő után a Bills végre fel ér a csúcsra.

g495sr

Sokan papírforma wild-card hétvégre számítanak, én viszont több szoros meccset, meglepetéseket várok, elsősorban az AFC-ben, ahol a Dolphins kiesése ellenére is csupa-csupa kétarcú csapat jutott a rájátszásba. Elsősorban a futójátékra alapozva a Bills mellett a Browns és a Titans is tovább fog jutni, a három találkozón legalább egy hosszabbításra számítok – megspékelve némi speciális egység bénázással. Az NFC már jóval egyértelműbb meccseket hozhat és bár szerintem a Bucs-Seahawks duó is némileg csalódást fog kelteni, a Football Team és a Rams van annyira rossz, hogy ennek ellenére is továbbjussanak. A Bears esetében nem néztem utána mennyi lehet az over/under, de számomra már az meglepő lenne ha pontot tudnának szerezni a Saints ellen.

A divisional-round (“megfelelő” továbbjutók esetén és Covid para nélkül) az elmúlt évek legjobb futball-hétvégéjét hozhatja, mindegyik párharcban nüanszok dönthetnek, talán a Chiefs lehet a legkényelmesebb, a Brownsban azért nincs benne egy hosszú menetelés. Az AFC másik párharcát Josh Allen döntheti el, amennyiben tudja hozni az alapszakasz teljesítményt – és miért ne tudná? – úgy 60(+) percen keresztül nem tarthatja a lépést a Titans. Az NFC négy legjobb irányítójának meccsei mindig különlegesek, a Brady-Rodgers csata pedig különösen pikáns, az elképesztő PO tapasztalat azonban előbbinek kedvezhetnek. Brees utolsó nagy menetelését még a Jamal Adams féle (kac-kac) Seahawks védelem sem tudja feltartani, így itt hazai sikert várok.

Ha azt mondtam, hogy a div-round a legjobb futball-hétvége lehet, akkor az csak amiatt tartja magát, mert a konferencia döntőknél már csak két meccset fogunk látni, de két milyen meccset! Az AFC-ben a fiatal titánok, a liga jövője csap össze, az NFC-ben a legnagyobb veteránok készülnek az utolsó nagy dobásra, Hollywood sem írhatott volna szebb összecsapást. Mindkét meccsen hosszabbítást várok – természetesen. A Bills csapatként és motivációban múlhatja felül Mahomesékat, a Bucs pedig Brady zsenije miatt tart ott, ahol – ez most sem lesz másként.

A döntő a fentiekkel ellentétben “nem lesz nagy szám”, a kérdőjelek kiegyenesednek, az év eleji jóslatok (lásd. pl. a sajátom :)) papírformává alakulnak, New York legőrültebb szurkolói pedig végre mindent visszakapnak, amiért az elmúlt években, évtizedekben szenvedniük kellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!