Connect with us

Hír

Hiába a franchise rekord, Jonathan Taylor nincs a hét játékosai között

Véget ért az alapszakasz, az NFL pedig kiosztotta az utolsó forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

Az AFC-ben két hihetetlen támadóteljesítmény is volt a héten. A Colts futója, Jonathan Taylor 30 futásból 253 yardot és két TD-t szerzett, mellyel franchise rekordot döntött, de ez sem volt elég a hét támadója címhez. A döntéshozók a 2000+ yardos szezont teljesítő Derrick Henryt látták a legjobbnak: a Titans futója 34 futásból 250 yardot és két TD-t szerzett a Texans ellen.

Így sem maradtunk Colts-játékos nélkül: a legjobb védő Darius Leonard lett, aki 10 tackle-t, egy sacket, két leütött passzt és egy kiharcolt fumble-t jegyzett. A legjobb ST-játékosnak Maxx Crosbyt választották: a Raiders pass rushere két mezőnygólt is blokkolt a Broncos ellen.

NFC

Kirk Cousins maradéktalanul kihasználta a Lions-védelem gyengeségeit, 70 százalékos pontossággal 405 yardot, négy TD-t és 127,6-os passer ratinget jegyzett. A legjobb védő a karriernapot tartó Leonard Williams lett, aki a Cowboys ellen hét tackle-t, három sacket és egy leütött passzt tett be a közösbe. Nagy napja volt a Bucs rúgójának, Ryan Succopnak is, aki a Falcons ellen mind a nyolc rúgását értékesítette és összesen 14 pontot tett fel a táblára (három mezőnygólt és öt extrát lőtt be).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!