Connect with us

Hír

Kupp és Whitworth visszatér, Jamal Adams készen áll a Seahawks-Rams meccsre

Visszatér két fontos játékos is a Rams támadósorába: az elkapó Cooper Kuppot COVID-IR-ről, a tackle Andrew Whitworthöt pedig sérültlistáról aktiválta a csapat, így mindketten ott lehetnek a Seahawks elleni wild card meccsen. A túloldalon pedig Jamal Adams múlt heti sérülése lehetett a legaggasztóbb, de nem fogja kihagyni élete első playoff-meccsét.

Kupp a 17. fordulós sorsdöntő meccset hagyta csak ki, ám a Rams legjobb WR-e a rájátszásra ismét bevethető. Kupp idén 92 elkapásból 974 yardot és 3 TD-t szerzettt, a 16. fordulós Seahawks elleni meccsen 8 elkapásból 66 yard jött össze neki. Whitworthnek novemberben szakadt el a középső térdszalagja (MCL) és került ezáltal sérültlistára, ahonnan most aktiválta a csapat, így ott lesz a kezdőben szombat este. A 39 éves játékos nagyon várja a visszatérést, és emellett azt is elmondta, hogy jövőre is játszani akar.

Jamal Adams kihagyott négy meccset idén, de az első playoff találkozóját nem fogja. A 49ers ellen rásérült a vállára, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy pályára lépjen. Elmondása szerint amíg mozognak a lábai, addig ő ott lesz a pályán, ráadásul semmiféle limitációtól nem kell tartani a szurkolóknak, teljes erőbedobással fog játszani.

Nem ehhez a meccshez kapcsolódik, de fontos hír továbbá, hogy a Buccaneers aktiválta a COVID-IR-ről a pass rusher Shaq Barrettet.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2021-01-07 20:12

Az kemény, h egy MCL szakadás után 6 héttel már vissza tud térni? Nem kellett műteni? (Sajnos nem találtam róla semmi hírt, de nem mentem bele annyira mélyen.)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x