Connect with us

Hír

Kivágta a védőkoordinátorát és a DL-edzőjét a Cowboys

A Cowboys védelme közel sem teljesített az elvárásoknak megfelelően, így a csapat kivágta a védelmi koordinátor Mike Nolant és a védőfaledző Jim Tomsulát. A döntést a főedző Mike McCarthy jelentette be egy hivatalos közleményben.

A Dallas védelme a szezon nagy részében a liga talán legrosszabb egysége volt, az első hat fordulóban konkrétan 36,3 pontot nyelt be a defense. A szezon második felében ezen némileg sikerült kozmetikázni, de a szezon végére így is 29,6 pontot (5. legtöbb) és 386,4 yardot (10. legtöbb) átlagoltak az ellenfelek.

Ebben természetesen óriási szerepe volt a 61 éves Mike Nolannek (korábban hét csapatnál is betöltötte már a pozíciót, illetve 2005 és 2008 között a 49ers edzője volt), aki egy teljesen új rendszert próbált meg sikertelenül futtatni, illetve Jim Tomsolunák (2007 és 2014 között a 49ers DL-edzője volt, illetve 2015-ben ő volt a csapat HC-je), akinek a lelkén elsősorban a meccsenként 158,8 benyelt futott yard szárad.

Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy Nolan és Tomsula is Mike McCarthy emberei, ő hozta őket Dallasba. Praktikusan a McCarthy-éra kvázi minden igazolása (legyen szó akár játékosról, akár edzőről) csúnyán mellé ment – a csapat egyetlen jól működő része a támadósor volt, ami a 2019-ben kinevezett Kellen Moore-nak volt köszönhető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!