Connect with us

Hír

Matt Schaub visszavonul, várhatóan így tesz Gary Kubiak is

Hétfőn a Falcons tulajdonosa, Arthur Blank jelentette be, hogy a csapat csereirányítója, Matt Schaub visszavonul.

Schaubot 2004-ben draftolta a Falcons a harmadik körben, majd 2007-ben lett belőle kezdő, de már a Texansnál. Hét évet töltött Houstonban, ebből egyszer vezette a ligát passzolt yardokban, kétszer pedig Pro Bowler is lett. Mégsem erről maradt emlékezetes, hanem 14 pick-sixéről karrierje során, vagy épp csúnya playoff-lebőgéseiről. Houston után Oaklandbe, majd Baltimore-ba vezetett az útja, 2016-ban pedig visszatért Atlantába Matt Ryan mögé. Karrierje során 94,4 millió dollárt keresett.


Mindeközben úgy néz ki, hogy a Vikingsnak hat éven belül a hatodik támadókoordinátorát kell kineveznie, ugyanis Tom Pelissero információi szerint Gary Kubiak várhatóan ismét visszavonul. Az 59 éves mester egyszer már visszavonult, akkor a Broncostól egy évvel a Super Bowl megnyerése után.

Kubiak tavaly lett kinevezve OC-nek, egy évvel korábban támadóoldali tanácsadó és segéd-főedző volt Mike Zimmer és Kevin Stefanski oldalán. A Vikings oldaláról az időben visszafelé haladva Kubiak és Stefanski előtt 2018-ban John DeFilippo, 2017-ben Pat Shurmur, 2016-ban Norv Turner volt a támadókoordinátor.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!