Connect with us

Hír

Egyáltalán nem biztos, hogy Jared Goff tud játszani szombaton

Jared Goff a 16. fordulós vereség után átesett egy hüvelykujjműtéten, és akkor arról volt szó, hogy ugyan az alapszakasz utolsó meccsét ki kell hagynia, a rájátszásra visszatérhet majd. Ráadásul a Cardinals elleni meccsen is azt láthattuk a felvételeken, hogy egész jól dobálgatott, így azt gondolhattuk, hogy tényleg készen lesz a Seahawks elleni wild card összecsapásra. Ez azonban egyáltalán nem biztos, ezt maga Sean McVay mondta el tegnap (via Jourdan Rodrigue).

Goff helyén a 2018-ban draftolatlan, majd az AAF-ben játszó John Wolford mutatkozott be, és ugyan élete első NFL-passza interception lett, utána teljesen rendben volt, 38 passzából 22 lett sikeres 231 yardért és futott is hat alkalommal 56 yardot. Ugyan nem olyan pontos játékos, mint Goff, ellenben ezt tudja kompenzálni mobilitásával, ami a nyomás elkerülésében jól jön.

Az persze könnyen lehet, hogy ez mind csak terelés, és McVay egyszerűen nem akarja tudatni a Seahawksszal, hogy Goff visszatér, így az ellenfélnek mindkét irányítóra készülnie kell, ami nem egyszerű feladat, hiszen két nagyon különböző stílusú játékosról van szó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!