Connect with us

Hír

Mike Evans megúszta, Olivier Vernon nem, Devin White pedig nem térhet vissza szombaton

A Tampa Bay Buccaneersre alaposan ráijesztett Mike Evans, mikor az utolsó fordulóban non-kontakt sérülést szenvedett a célterületen. Egyből out státuszt kapott, ami sosem jó hír, majd gyorsan el is vitték egy MRI-vizsgálatra. Ebből azóta kiderült, hogy nem komoly az elkapó sérülése, nem volt szerkezeti változás a térdében. Arians így optimista volt azzal kapcsolatban, hogy az idén 1000 yardot átlépő, 13 TD-t szerző sztár játszhat szombaton a Washington ellen. Azért mi nem vennénk még ezt 100 százalékra, de a lehető legjobb hírt kapták a csapatnál ezzel kapcsolatban.

Szintén Buccaneersszel kapcsolatos hír, hogy mivel szombatra tette az NFL a meccsüket, így a linebacker Devin White biztosan nem léphet pályára, hiszen csütörtökön produkált pozitív koronavírustesztet, így a szabályok szerint minimum 10 napot kell kihagynia. Ugyanolyan helyzetben volt tehát, mint Alvin Kamara, a Saints viszont vasárnap játszik, így a futó pályára léphet, ha minden jól alakul.

A Browns rossz hírt kapott egy sérültjéről, hiszen a pass rusher Olivier Vernonnak elszakadt az Achillese a Steelers elleni szezonzárón, így nem léphet pályára a rájátszásban. Vernon elég jó formában volt, 14 meccsen 9 sacket szerzett, ebből 4-et az utóbbi négy fordulóban. A Browns ismét a Steelers ellen lép pályára vasárnap, most Pittsburghben.

Múlt héten arról írtunk, hogy a Bills vizitre hívta Kenny Stillst, most pedig le is igazolta az elkapót a gyakorlócsapatába – jelentette be a Bills. Cole Beasley továbbra is sérüléssel bajlódik, így Stills akár szerephez is juthat a hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!