Connect with us

Hír

Nagyon nehéz helyzetben a Browns a COVID miatt

A Browns 2002 óta első rájátszás meccsére készül, ám alaposan meg van nehezítve a dolga. Miután a főedző Kevin Stefanski és a sztár guard Joel Bitonio is koronavírusos lett a hét elején, bezárták a csapat létesítményeit. És mivel még tegnap is volt új játékos, akinek pozitív lett a tesztje, továbbra sem tudták kinyitni az edzőközpontot, úgyhogy a csapat egyetlen edzést sem tudott egyelőre lefolytatni. Baker Mayfield azt is elmondta, hogy egész héten nem dobott el egy labdát sem.

Tegnap a kezdő safety Ronnie Harrison (és a gyakorlócsapatos linebacker, Montrel Meander) került COVID-IR-re, amiért pozitív mintát produkált, viszont aktiválták a safety Andrew Sendejót a listáról. Jelenleg Harrison és Bitonio mellett az elkapó KhaDarel Hodge, a tight end Harrison Bryant, a cornerback Denzel Ward, a linebacker Malcolm Smith és a cornerback Kevin Johnson vannak COVID-IR-en a csapatból, tehát eléggé meg van tizedelve a Browns játékosállománya – habár például Ward visszatérésére lehet számítani a Steelers elleni találkozóra.

Az NFL korábban arról adott tájékoztatást, hogy a létesítményen kívülről érkezett a vírus a csapathoz és az edzőközponton belül nem terjedt tovább, azonban most úgy módosították az álláspontot, hogy kis mértékben egyik játékosról a másikra is terjedt a vírus. Jelen állás szerint továbbra is az előzetes terveknek megfelelően vasárnap éjjel rendezik meg a Browns@Steelers wild card meccset és az NFL többször is egyértelművé tette, hogy hacsak nem terjed megfékezhetetlenül a járvány a csapaton belül (ez nincs így jelenleg a Brownsnál), akkor nem lesz halasztás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!