Connect with us

Hír

Nick Caserio lesz a Texans új general managere

A Houston Texans megállapodott a Patriots személyi ügyekért felelős vezetőjével, Nick Caserióval, ő lesz a csapat új general managere. Caserio régi álma a Texansnak, a franchise már két éve is próbálkozott a szakember megszerzésével, de akkor még a Patriots blokkolni tudta a transzfert.

Caserio már közel két évtizede dolgozik a Patriotsnál és 2008 óta tölti be jelenlegi állását. Ő számít a legmagasabb szinten álló embernek a játékosszemélyzettel kapcsolatos döntések terén, viszont Bill Belichické az utolsó szó ilyen kérdésekben, így Caserio számára előrelépés a houstoni kinevezés. A Patriotsnál Caserio helyét a rangsorban Dave Ziegler veheti át.

Nagy győzelem ez továbbá Jack Easterbynek, aki 2019-től a Texans személyi ügyekért felelős vezetője. Caserio az ő embere, tehát a csapaton belüli harcot a legfőbb döntéshozói szerepért nemcsak sikeresen vívta meg Bill O’Briennel, de sikerült is hatalmon maradnia. Nem rossz egy olyan embertől, aki egy a Patriotsnál dolgozó káplán volt. Ráadásul az is kiderült, hogy a GM-keresésért felelős cég öt embert ajánlott a Texansnak, Caserio pedig nem volt köztük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!