Connect with us

Hír

Oádig vannak Taylor Heinicke-től Washingtonban

Taylor Heinicke ugyan nem vezette győzelemre a Washingtont a Bucs elleni Wild Card-mérkőzésen, de így parádésan játszott. 306 yardot passzol egy parádés TD és egy balszerencsés INT mellett, illetve ő volt a Football Team legjobb futója is – nem meglepő, hogy a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy helye lenne a ligában. Utóbbival minden csapattársa és edzőj egyetért.

“Bármelyik napon őt választanám a csapatom irányítójának, vasárnaponként kétszer is. Remélem, hogy a jövőben is csapattársak leszünk. Félelem nélkül játszott, esélyt adott nekünk, hogy megcsináljuk a játékokat, esélyt adott a győzelemre”

– mondta a meccs után az elkapó Terry McLaurin.

A corner Kendall Fuller a győzni akarását és a motivációs képességeit emelte ki, míg a támadófalember Morgan Moses szerint a rutintalansága ellenére igazi profiként viselkedett és nincsenek szavak arra, mennyire jól játszott. A főedző Ron Rivera is megdicsérte és szerinte kiérdemelte, hogy jövőre is lehetőséget kapjon.

Taylor Heinicke 2015-ben draftolatlan volt, több csapatban is megfordult azóta, de így is mindössze nyolc alapszakaszmeccsen lépett pályára. A szerződése az idény végén lejár, de meglepő lenne, ha ezek után egyik csapattól sem kapna esélyt legalább csereként bizonyításra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!