Connect with us

Hír

Watson nagyon dühös, kierőszakolhat egy cserét Miamiba

Már írtunk arról a napokban, hogy Deshaun Watson mennyire ki van akadva a Texansra többek közt azért, mert ugyan megígérték neki, mégsem kérték ki a véleményét a general manager és a főedző kinevezések kapcsán. Most pedig Chris Mortensen ráerősített a dologra, az ESPN insidere úgy tudja, hogy az irányító még mindig nagyon dühös, ráadásul azért is, amiért a szervezet rendkívül érzéketlenül kezelte a szociális igazságtalansággal kapcsolatos ügyeket, habár ez csak egy része a frusztrációjának, nagyobb részt a jelenleg kialakult helyzettel és a szervezet irányával van baja.

Mortensen azt is írja, hogy Watson könnyen lehet, hogy kierőszakol egy cserét a holtszezonban. A $156 millió dolláros szerződésében van to-trade klauzula, ami azt jelenti, hogy nem adhatja csak úgy el a Texans a legtöbbet ígérő franchise-nak, hanem Watsonnak is bele kell egyeznie, hiszen le kell mondania erről a kitételről. Az ESPN insidere szerint a Dolphins lehet egy olyan csapat, amelyet megfontolna az irányító. Ebben az esetben Tua Tagovailoa és további kompenzáció mehetne Houstonba.

Adam Schefter hozzáteszi azt is, hogy Watson “dühösségi szintje” csak 2-es volt DeAndre Hopkins elcserélésekor, most viszont 10-es.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!