Connect with us

Játékos Portré

Albert Haynesworth – Mások arcába taposni stoplisban? Miért ne!

Minden idők egyik legjobb védőfalembere lehetett volna a tehetsége alapján. Ehelyett egy durva, aljas, felelőtlen kvázi bűnözővé vált, aki vasrúddal támadt a csapattársára, mások fejét taposta stoplissal, illetve egy 100 millió szerződés után vesztette el a futball iránti szeretetét – és a pályán kívüli ügyeiről még nem is beszéltünk. Bemutatjuk Albert Haynesworth-t.

A pasi, akit csapattársak szedtek le csapattársakról, nehogy agyon verje a másikat. A pasi, akit edzője állított meg, nehogy megverjen valakit egy vasból készült rúddal. A pasi, aki minden edzőjével rosszban volt és szó szerint az ellenfelek arcába taposott a stoplis cipőjével. A támadók rémálma, a valaha volt egyik legjobb passzsiettető. Ő Albert Haynesworth, akinek akkora a fájdalomtűrő képessége, hogy migrénnek hitték az orvosok az aneurizmáját.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!