Connect with us

Hír

A Bengals kivágja Geno Atkinst

Ahogy az várható volt, a Begnals elküldi a védőfalember Geno Atkinst. A jövő héten 33 éves védő a 2021-es szezonban 12,2 millió dollárt keresett volna, a menesztésével 9,5 millió dollárt szabadít fel a csapat.

Atkins 2010-ben 4. körös pick volt, az egész draft egyik legnagyobb fogása lett. Teljes karrierjét a Begnalsnál töltötte, nyolcszor lett Pro Bowler, négyszer All-Pro és beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába is. 384 tackle-t, 75,5 sacket, 6 leütött passzt és nyolc fumble-t jegyzett impozáns karrierje alatt.

A fenti produktivitás és teljesítmény ellenére tavaly kiszorult a kezdőből, sőt még rotációs szerepet sem kapott, hiába volt egészséges. Ennek feltehetően valamilyen személyes nézeteltérés lehetett az oka a játékos és a főedző Zac Taylor között, szakmai érvekkel ugyanis elég nehéz lenne megmagyarázni, miért nem kapott még csak epizódszerepet sem Atkins a liga egyik legrosszabb védelmében (a negyedik legtöbb futott yardot és a hetedik legtöbb total yardot engedte az egység).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!