Connect with us

Hír

A Vikings kivágta Riley Reiffet

Ahogy várható volt, a Vikings kivágta a kezdő left tackle Riley Reiffet, állítja több forrás is. A csapat a lépés előtt megpróbálta rávenni a támadót egy fizetéscsökkentésre, de Reiff ebben nem volt partner – a kirúgásával 11,75 millió dollár szabadult fel, így a Vikings immár 8,7 millió dollárral van a fizetési plafon alatt.

Reiff a Lions első köröse volt még 2012-ben. Öt évig volt a Detroit tagja, majd újoncszerződése lejárta után a Vikingshoz szerződött 5 évre 58,75 millió dollárért. Soha nem tudta hozni a Lionsnál mutatott formáját, melyhez ironikus módon tavaly volt a legközelebb: mindössze egy sacket és 21 nyomást engedett 15 meccsen.

Bár már 32 éves, így is jó piaca lehet, kis szerencsével 8-10 millió dollárt is kaphat évente.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RvBalazs
RvBalazs
2021-03-11 02:12

Ha csak a tavalyi évet nézzük megérdemli a 11 milliót.
De sajnos most mi nem ott tartunk.
Kár, hogy nem ment bele egy átalakitásba. Nem tudom, hogy pontosan mit akart a Vikings. Ha csak fizetés csökkentést, akkor érthetőbb, hogy ellenállt.
Gondolom igy Ezra mozog ki, mi meg vadászunk 2 Guardot. Nem hiszem, hogy a draftról pótoljuk

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
2021-03-11 02:39

Az utolsó szezonjában valóban, mintha életjelet adott volna magáról. De ki tudja, hogy ez tartós lett volna e? Gondolom egy hosszabbítást meg már nem akartak Spielmanék adni neki.
Ezzel van annyi pénzünk, hogy az lég a draftoltakra és az év közbeni váratlan eseményekre. Azért ebből igazolásokra még nem nagyon futja sajnos.
Én azért örülnék, ha Smithel hosszabbítanánk és akkor felszabadítható lenne annyi pénz, hogy már igazolásra is futja majd.
Sajnos az FA piac nem Spielman terepe, nagyon lassan és cammogósan szoktunk ott tevékenykedni, ezért félő, hogy a legjobb guardok (főleg Thuney) máshoz írnak majd alá, nem hozzánk. Talán egy nagyobb lövésünk lesz, én többre nem számítok (pedig lehetne egyébként).

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
2021-03-11 03:01

A problémám, hogy már esélyes, hogy megvan, hogy ki hova megy.
Persze, lehet, hogy Thuney iránt mi is érdeklődtünk eddig.
De ha most kezdünk keresni, akkor el leszünk késve.
Mondjuk én Zeitler-t venném célkeresztbe most. Ár-érték arányba nekünk most lehet, hogy jobb mint Thuney. Persze, hogy ő jobb, de most annyira nincs sok pénz

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
2021-03-11 03:26

Én is így gondolom. Én talán nem is bánnám Zeitlert sem, ha cserébe maradna még egy kis pénz egy Edge vagy DT igazolásra. Mert akkor a drafton teljesen szabad keze lenne a GM-nek.

merlin
merlin
Reply to  Fetyke
2021-03-11 04:30

Engem az érdekelne hogy mi volt a terv?
1. Elküldjük Reiffet, Ezra kimozog LT-be, mi pedig robbantunk Thuney-ért?
2. Vagy addig forszíroztuk Reiffnek a paycut/restructure kérdést, amíg végül sikerült túltolni, Reiff beintett és most ott tartunk, hogy igazából már két guard kellene vagy egy guard meg egy tackle és Spielmannek fogalma sincs, hogy kit és miböl.

Sajnos tartok töle, hogy a második verzió játszik.

Fetyke
Fetyke
Reply to  merlin
2021-03-11 10:30

Szerintem a pandémia miatti helyzetre (is) apellálunk. Látod, egyre több embert tesznek ki a csapatok, és a keresetük miatt egyre több támadó falembert. Közülük igen jók is akadnak most már szép számmal.
Szerintem Spielman úgy gondolkodik, hogy majd halászik kicsit a zavarosban. Sajnos ez eddig nekünk nem nagyon jött be.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x