Connect with us

Prémium cikkek

Eredménytelen nagy jövés-menés – Bengals FA értékelő

A Bengals hosszú évekig nem vette ki a részét a szabadügynökpiacból és főleg a saját embereire alapozott. Ez a filozófia változott meg tavaly és olyannyira belejöttek, hogy idén elég aktív volt a gárda az első pár napban. A nagy aktivitás viszont nem mindig jár eredménnyel is. Nézzük meg ezúttal összejött-e.

Távozók

Azt sejtettük, hogy nem mindenkit tart meg a gárda, pedig a lehetőségük meglett volna rá. Azonban azt egyáltalán nem gondoltuk, hogy a két legjobb lejáró szabadügynökük közül végül egyikkel sem sikerül megegyezni. Carl Lawson és William Jackson is elhagyta a csapatot, pedig mindketten fiatalok, sok potenciál van bennük és egész jó éven vannak túl. Lawson esetében még a franchise tag is előkerült mint lehetőség, de ezek szerint annyira rosszul haladhattak a tárgyalások, hogy végül jobbnak látták a felek, ha elválnak útjaik. Jacksonnál szintén nem igazán érteni, hogy miért nem tartott igényt rá a Bengals, mert bár zsíros szerződést kapott Washingtonban, azért túlfizetésről nem beszélhetünk és pénze is lett volna a csapatnak.

Szintén elhagyta egy ikon is a gárdát, A.J. Green távozása nem olyan fájó, mint a két fiatalé, mert a teljesítménye rohamosan romlott az elmúlt időszakban, de mindenképpen egy ikonikus játékosát vesztette el a gárda. John Ross ellenben semmilyen szinten nem mozgatja meg valószínűleg a csapat szimpatizánsait, mert bár sose felejtik el, hogy nagy reményekkel érkezett az első körben, de be kellett látni, hogy totális bust, akitől már semmit sem várhatunk.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!