Connect with us

Hír

TRADE: Rodney Hudson a Cardinalsé!

A Raiders végül nem vágta ki az elit center Rodney Hudsont, hanem el tudta cserélni, méghozzá az Arizona Cardinalshoz. A Raiders bedobta még a hetedik körös pickjét, és ezért a csomagért kapott a Cardinalstól egy harmadik körös cetlit – írja Adam Schefter.

Hudson nem akart maradni a Raidersnél, nemrég kérte a kivágást. Úgy volt, hogy ezt teljesíti is a csapat (főleg miután Hudson belement, hogy lemond garantált fizetésének egy részéről), azonban végül a menesztés nem történt meg, ellenben egy csere összejött. A Cardinalsnak nagy hiányposztja volt a center, nagyon jó lépés ez Steve Keiméktól.

Hudson 2011-ben 2. körös pick volt, a Chiefs választotta ki. Harmadik évére lett kezdő és azonnal a liga elitjébe került, különösen passzblokkolásban volt félelmetes. Az elmúlt években nem volt nála jobb passzblokkoló center a ligában, 2017 és 2019 között például összesen egy sacket és 11 nyomást engedett közel 3000 snapen. A tavalyi szezonja nem volt annyira jó önmagához képest, 14 nyomást is engedett, de még így is az egyik legjobb volt a posztján.

Raidersszel kapcsolatos hír még, hogy a csapat újraigazolta a guard Richie Incognitót, akit nemrég kivágtak.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-03-17 17:05

Egy fokkal jobb lett volna ha Mayockot nem ebresztik fel a papirok alairasa elott.

Kopi3.14
Kopi3.14
2021-03-18 17:26

Lehet tudni mi baja volt Vegasban?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x