Connect with us

Hír

Tyrod Taylor aláírt a Texanshoz

A Houston Texans szerzett magának egy csere (?) irányítót, ráadásul elég drágán: Tyrod Taylor egy évre írt alá a csapathoz, maximum 12,5 millió dollárt kereshet, írja Ian Rapoport. Ez persze soknak tűnik, de a szerződés nagyban hasonlít Cam Newtonéhoz és Jameis Winstonéhoz, azaz az alapfizetése jóval alacsonyabb lesz ennél és nagy része jó eséllyel elérhetetlen ösztönzőt tartalmaz majd.  Taylor egy top csereirányító, aki szükség esetén bridge QB-ként is működhet.

A veterán irányító 2011-ben hatodik körös pick volt, a Ravens választotta ki. Négy évig volt a csapat tagja, aztán aláírt a Brownshoz, ahol Baker Mayfield szorította ki a kezdőből. 2015-ben aláírt a Billshez, ahol előbb rájátszásba vezette a csapatot, majd Josh Allen kiszorította a kezdőből.

2019-ben váltott, Philip Rivers cseréje lett a Chargersnél. A helyi legenda távozása után megkapta a kezdő posztot, majd a csapat egyik orvosa a mellkasi fájdalmaira fájdalomcsillapítót akart beadni, azonban véletlenül kilyukasztotta az irányító tüdejét, a helyére beugró első körös Justin Herberttől pedig már nem tudta visszaszerezni a pozíciót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!