Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – DeVonta Smith

Ilyen piszkafa lábakkal biztosan nem lehet érvényesülni az NFL-ben – gondolják sokan, akik először látják DeVonta Smith-t. Azért várjuk ki a végét, mert ez a mindössze 77 kilós srác az egyetemi liga legjobbja volt 2020-ban és az elkapó poszton elvárt minden képességet magáénak tudhat, nem is akármilyen színvonalon.  

Smith négycsillagos tehetségnek számított, Louisiana állam második legjobb végzős gimnazistája volt, az országban pedig a kilencedik legjobb elkapónak tartották. Először a Georgiára kötelezte el magát, ám az edzői stábban történt változások miatt inkább az Alabamát választotta, ahol egy ideig Calvin Ridley, Jerry Jeudy és Henry Ruggs árnyékában kellett szerepelnie, tavaly azonban megszerezte a diplomáját és történelmi senior szezont tett le az asztalra 117 elkapással, 1856 yarddal és 23 TD-vel, amivel a Heisman-trófeát is elhódította. Egyetemi karrierjét elég szépen fejezte be, hiszen a Nemzeti Döntőben 12 elkapást, 215 yardot és 3 TDt regisztrált – az első félidőben.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!