Connect with us

Hír

A Broncos elküldte Ja’Wuan Jamest, aki emiatt beszólt a játékosok szakszervezetének

A játékosok szakszervezete (NFLPA) egész holtszezonban azért kampányolt, hogy senki ne jelenjen meg a csapatok önkéntes edzésein. A hivatalos narratíva az volt, hogy ez a pandémia miatt veszélyes, miközben a valódi indok az, hogy az állásukat féltő veteránok így akarták ellehetetleníteni az újoncokat. Csakhogy ez sem az NFL-t, sem az újoncokat nem hatotta meg, az NFLPA-ra hallgató Ja’Wuan James pedig 10 millió dollárt bukott emiatt.

“NFLPA: ha már tanácsot adtok nekünk, akkor álljatok ki mellettünk akkor is, ha valami rosszul sül el”

– írta a támadófalember a Twitteren.

James egy otthoni edzésen sérült meg és dőlt ki az egész szezonra, ezzel bukta a 10 millió dolláros teljesen garantált fizetését. A Broncos tegnap este ki is vágta a falembert, aki most ülhet otthon sérülten, bárminemű egészségbiztosítás vagy fizetés nélkül.

A fentiek fényében nem csoda, hogy James pipa a szakszervezetre, ami most pár senkit nem érdeklő nyilatkozaton túl semmit nem tett az érdekében. A minimum talán az volna, hogy a szakszervezet kasszájából némi támogatást kapjanak azok, akik az NFLPA tanácsa miatt kerültek hátrányos helyzetbe.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2021-05-15 08:16

Nana, a tanács az volt, hogy otthon készüljön, nem az, hogy otthon sérüljön meg

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  ahanem
2021-05-15 08:55

Ezek után a legtisztességesebb az lenne, ha James minimum 5 millát utalnia a NFLPA számlájára.

ahanem
ahanem
Reply to  conspiracy theory
2021-05-15 10:29

egy meccsel többet keresett, na :D

bonhard's_finest
bonhard's_finest
2021-05-15 08:26

elhiszem, hogy a játékosok legalabb 50%-a nincs képben a szabályzattal. de gondolom van ügynöke. az miért nem figyelmeztette?

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  bonhard's_finest
2021-05-15 09:00

Nem hiszem, hogy annyira ad-hoc lenne az offseason edzés, hogy pl. amikor éppen eszébe jut, leszalad a grundra mókázni. Valószínűleg kap/szerződtet egy edzői stábot, meg elmondják neki a frankót. És mintha ez nem egy idei szabály lenne, szóval biztosan nem ez az első eset, illetve nem újdonság, hogy ha valaki nem vesz részt az OTA-n, megsérül, az megszívja. Sőt, ez valószínűleg benne van a szerződésében.

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-05-15 07:32

azért annyira sajnálni sem kell, emberünk 3 meccsen lépett pályára 17 millió dollárért, majd megsérült, majd opt outolt.
persze ez most szívás de akkor nem panaszkodott amikor felvette a pénzt.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x