Connect with us

Hír

A legfrissebb hírek Julio kapcsán

Hivatalosan holnapután nyílik a Julio Jones trade ablak, most összeszedtük a legfrissebb híreket a sztárelkapó kapcsán.

A PFT arról számol be, hogy a ligában azt várják a legtöbben, hogy Jones a Tennesseeben fog kikötni egy második körös pickért cserébe. Ez még nem jelenti, hogy a Titans ajánlott volna ilyen picket vagy hogy a Falcons elfogadná ezt, egész egyszerűen a ligában ez a várakozás többek részéről is. Korábban Dianna Russini arról számolt be, hogy kapott már a Falcons ajánlatot első körös pickről is, azonban arról nem szólt a fáma, hogy ehhez be kellene-e nyelnie az elkapó fizetésének egy részét – könnyen lehet, hogy igen.

Dianna Russini információi szerint a Seahawks is tárgyal a Falconsszal Julio kapcsán, illetve Russell Wilson is beszélt már az elkapóval arról, hogy milyen lenne együtt játszani. A Seattle-nek nincs első körös cetlije jövőre, így vagy 2023-asat tudnak felajánlani, vagy jövő évi második köröset, ami várhatóan eléggé hátul lesz majd. Emellett a fizetési sapkával is játszania kellene a csapatnak kicsit.

A PFT információi szerint kihúzhatjuk Julio kérői közül a Los Angeles Rams csapatát. Les Sneadék szaglásztak a Falconsnál, hogy mennyibe is kerülne a csere és hogyan lehetne megoldani, de végül arra jutottak, hogy nem lépik ezt meg. Első körös pickjük egyébként legközelebb 2024-ben lesz a Stafford-csere miatt, épp ezért nem biztos, hogy fel akarják adni a jövő évi és/vagy a 2023-as második körös cetlijüket, ráadásul nekik is dolgozniuk kellene a fizetési sapkában, hogy beférjen Julio a keretbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!