Connect with us

Hír

A Lions edzője szerint Aaron Donald a valaha volt legjobb cornerback

Aaron Donald a liga talán legjobb játékosa, de mindenféleképpen a legjobb védője és egyben legjobb védőfalembere. A Lions jelenlegi secondary edzője, Aubrey Pleasant az utóbbi négy évet Los Angelesben töltötte és nagyon közelről figyelhette a kiváló játékost. A korábbi CB-edző szerint Donald többet tett a Rams cornerbackjeinek sikeréért, mint bárki más.

“Azzal szoktam viccelődni az embereknek, hogy Aaron Donald a valaha volt legjobb cornerback, akit láttam játszani. Ahhoz, hogy sikeres csapatod legyen, a dolgoknak összehangoltan kell működniük. Úgy gondolom, hogy a pass rush és a képesség, hogy tapadj az elkapókra, az filozófiától függetlenül kéz a kézben jár, és ha ez a kettő együtt tud dolgozni, akkor az ellenfél támadóinak rendkívül nehéz dolga van.”

– mondta Pleasant a Detroit Free Pressnek.

Azzal a résszel nehéz vitatkozni, hogy a védelem akkor működik a legjobban, ha a pass rush és a coverage is jól működik. A pass rush tudja segíteni a secondary dolgát, azonban ez fordítva is igaz, hiszen a jó coverage is tudja segíteni a védőfal dolgát. Az már egy érdekes kérdés, hogy mi a fontosabb: a pass rush vagy a coverage?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!