Connect with us

Hír

A Jaguars leigazolja Tim Tebow-t

A draft első köre előtti órákban jött először a hír, hogy a Jaguars próbajátékra hívta Tim Tebow-t – nem irányítóként akarják azonban foglalkoztatni, hanem tight endként. Egyelőre szerződés nem köttetett a felek közt, azonban Peter King információi szerint az újonc minicamp után ez összejöhet, attól függően, mit látnak a fiataloktól (például az ötödik körös Luke Farrelltől) az edzők.

UPDATE: Ian Rapoport arról számol be, hogy a tervek szerint a Jaguars le fogja igazolni Tebow-t.

Tebow a Florida egyetemen Urban Meyer alatt nevelkedett, így megvan a kapocs a Jaguars új főedzőjével. Az irányítót 2010-ben a Broncos az első körben választotta ki, egy évvel később igazi jelenség volt a pályán, mikor bevezette a csapatot a playoffba (8-8-as mérleggel), ott pedig hosszabbításban az ő hosszú passzával kiütötték a Steelerst. Aztán jött Peyton Manning, Tebow pedig mehetett a Jetshez, azonban hamar kikopott a ligából és elment baseballozni, ahonnan idén vonult vissza.

Most Meyer egy csere tight endet láthat benne, akivel akár Taysom Hill-szerűen passzoltatni is lehet trükkös játékoknál. A poszton nem áll valami jól a csapat, hiszen Farrell mellett Chris Manhertz, Tyler Davis és James O’Shaughnessy vannak a keretben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group