Connect with us

Draft

Azért nem mindegy – Texans draftértékelő

A Houston Texans már egy ideje a nevetség tárgya NFL körökben. Az idei drafton is nélkülözniük kellett az idei első két választásuk, mert egy ominózus jól sikerült csere következtében elherdálták őket. Nem sok sanszuk volt tehát, hogy kijavítsák a hibákat, de azért meg kellett próbálni. Hát, nem sikerült.

A Laremy Tunsil trade máig emlékezetes maradt és bár a támadófalember kifejezetten jó formában játszik, finoman szólva is megkérdőjelezhető, hogy jó döntés volt-e az a tranzakció a csapat részéről (egyértelműen rossz). Pláne annak tudatában, hogy idén a harmadik választás lehetett volna az övék, amit tovább tudtak volna adni jól csengő jövő évi pickekért vagy kihúzni a korszakos tehetségnek kikiáltott Penei Sewellt például. És akkor még ott lett volna az idei második körös választás is, ami megannyi lehetőséget jelentett volna Deshaun Watson számára. Áhh mindegy, hagyjuk is.

3/67 Davis Mills, QB, Stanford

Watson helyzete továbbra is függőben van, a rengeteg vád, amivel szembe néz nem igazán néz ki jól, de ha fogadni kellene, hogy tud-e játszani idén vagy sem, akkor még mindig az előbbire kisebbek az oddsok. A csapat továbbra sem tágít azzal kapcsolatban, hogy nem eladó, így pedig nekünk is úgy kell kezelnünk a helyzetet, hogy idén a Texans csapatában látjuk játszani.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!