Connect with us

Érdekességek

Brady épp a Patriots ellen döntheti meg Drew Brees passzolt yard rekordját

Jelenleg Drew Brees vezeti az örökranglistát passzolt yardokban 80.358 egységgel, azonban a Saints legendás irányítója idén visszavonult, így megnyílt a lehetőség Tom Brady előtt, hogy átvegye a vezetést. Az NFL által az éjszaka folyamán kiadott menetrend alapján pedig könnyen lehet, hogy épp a New England Patriots ellen Foxborough-ban fog felülni erre a trónra is a GOAT.

Brady 79.204 yardnál jár karrierje során, tehát 1.154 passzolt yarddal van lemaradva az első helytől. A Buccaneersben tavaly 298,6 yardot átlagolt meccsenként, ami azt jelenti, hogy tartva ezt az átlagot négy mérkőzésre lesz szüksége a rekord megdöntéséhez. Na és kivel játszik a Buccaneers a negyedik fordulóban? Persze hogy a Patriotsszal, ráadásul Foxborough-ban.

Az amúgy is pikánsnak ígérkező találkozó tehát kapott még egy érdekességet maga mellé – nem mintha amúgy szükség lett volna rá, így is mindenki a képernyők elé fog tapadni erre az összecsapásra. Magyar idő szerint október negyedikén hajnal 2:20-kor kezdődik a találkozó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!