Connect with us

Érdekességek

Minden meccsén favorit a Buccaneers, összejön a 17-0?

Amennyiben jön a papírforma, úgy Tom Brady karrierje során másodszor is veretlenül zárja az alapszakaszt: a fogadóirodáknál a címvédő Buccaneers mind a 17 meccsén favorit. Tekintve, hogy a Tampa az egyetlen bajnok a modern NFL-ben, amelyik a mind a 22 kezdőjét megtartotta, ez annyira nem is meglepő.

Bradyvel nem először történt már hasonló: 2019-ben még a Patriots játékosaként volt előzetesen minden meccsen favorit a csapatával, de akkor nem sok öröme volt a szezon végén. Bár 8-0-val kezdett a New England, de a kilencedik héten kikapott a Ravenstől, majd decemberben ötből három meccsét is elveszítette. A legfájóbb a 4-11-es Dolphins ellen elszenvedett vereség volt az utolsó fordulóban, ami miatt bukta a csapat a kiemelést, majd az első körben a Titans kiverte a rájátszásból a Patriotsot.

A Bucsnak az 5. legkönnyebb a sorsolása idén, a tökéletes szezonhoz idén kis túlzással csak az első négy fordulót kell túlélnie: az első héten a Cowboysszal játszik a gárda, majd a Falcons utáni hazai meccset követően előbb utazik Los Angelesbe, majd New Englandbe. A Rams elleni találkozó lesz a legszorosabb az egész idényben Vegas szerint, mindössze 1,5 pontos favoritként lép majd pályára. Az év második felében a Bills jelentheti a legnagyobb kihívást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!