Connect with us

Hír

Brandon Jacobs: Ha Tim Tebow vissza tudott térni, akkor én is

Legutóbb a 2013-as szezonban láttuk Brandon Jacobsot a pályán, aki két Super Bowt nyert a Giants futójaként. Azóta nem nagyon hallottunk felőle, de Tim Tebow visszatérése feltüzelte és ő is akar magának egy esélyt, de nem futóként, hanem defensive edként.

“Miután Tebow visszatért egy hosszú kihagyás után, így ma bejelentem, hogy én is vissza akarok térni. Defensive endet fogok játszani bármelyik csapatan, amelyik ad nekem egy esélyt. És ez nem vicc, teljesen komolyan gondolom. Még mindig tudok futni, erős vagyok és nem létezik, hogy Tim Tebow jobb atléta legyen nálam. Csak egy lehetőséget kérek. Ha nem tudok élni vele, akkor vágjanak ki, elviselem. Csak egy esélyt akarok!”

Jacobs 2005-ben a Giants negyedik körös pickje volt és nem egy tipikus futóalkat. Újoncként 193 centisen és 122 kilósan mérlegelt, amivel akár még a szélen is kaphatna valamilyen formában szerepet. Ezzel együtt effektíve nulla az esély arra, hogy hét év kihagyás után, egy teljesen új poszton, 39 évesen beverekedje magát egy 53 fős rosterre, de valamelyik csapat PR-fogásként akár adhat neki egy esélyt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!