Connect with us

Hír

Ahkello Witherspoon: Egészségesen a liga legjobb cornere vagyok

A Seattle Seahawks a távozó Shaquill Griffint Ahkello Witherspoonnal pótolta az idei holtszezonban, ami a szakértők egyöntetű véleménye szerint erős visszalépést jelen. A 49ers korábbi védője ugyanakkor úgy gondolja, hogy nincs nála jobb a ligában, ha egészséges.

“Volt két nagyon komoly sérülésem, amiről vagy nem tudnak az emberek, vagy nem érdeklő őket, de ez nem az én problémám. Ugyanakkor az egyértelmű, hogy sérülten nem tudsz azon a magas szinten teljesíteni, mint egészségesen. Amikor egészséges voltam, én voltam a legjobb corner az NFL-ben. Mással nem is elégednék meg.

– nyilatkozta a 26 éves corner (via PFT).

Witherspoon a 49ers harmadik köröse volt 2017-ben és egész eddigi karrierjét a 49ersben töltötte. Soha nem volt 700-nál több snapen a pályán, és bár tényleg voltak jobb teljesítményei, soha nem teljesített elit szinten. A tavalyi volt a legjobb idénye, amikor 210 coverage snapen a felé szálló labdák 57,1 százalékából lett csak elkapása, két engedett TD mellett szerzett egy INT-t és 83,3-as passer ratinggel vették célba az irányítók.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!