Connect with us

Hír

Burrow készen áll majd az alapszakaszra

A tavalyi 1/1-es Joe Burrow nemrég Chris Collinsworth podcastjében beszélt arról, hogy várakozásai szerint ott lesz a szezon első snapjén a Bengalsban, és ezt erősítette most meg az operációt végző orvosa, Dr. Neal ElAttrache is az ESPN-nek.

“Minden rendben van a térdével, a terv szerint ott lesz a szezon kezdetén a pályán. Beleteszi a munkát, keményen dolgozik és rendkívül érett módon viselkedett a rehabilitáció alatt. Nagyon összpontosít és jó vele dolgozni, elégedettek vagyunk az eddigi felépülésével. Figyelembe véve a helyreállítás mértékét, a térde tökéletesen működik.”

Burrow térdét december elején kellett megműteni, az orvosok pedig 9 hónapot írnak elő ilyen sérülés után, amíg nem vehet részt kontakt edzésen, mérkőzésen. Ez azt jelenti, hogy az előszezont lehet, hogy kihagyni kényszerül a fiatal irányító, de az alapszakasz kezdetére való teljes felépülés elérhető, reális célnak tűnik.

Burrow kiváló újonc szezont hozott le sérülésééig, 65,3 százalékos pontosságot, 2688 yardot, 13 TD-t és 5 INT-t mutatott fel, de 10 meccsen 32-szer sackelték, ami rengeteg. Annyiban érhette kritika a játékát, hogy a hosszú passzoknál tőle szokatlan módon pontatlan volt, talán ebben tud majd segíteni az első körös Ja’Marr Chase és a kicsit megerősített támadófal.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!