Connect with us

Hír

Shanahan: Nick Bosa visszatérése mindent megváltoztat

Nick Bosa 2019-ben az Év Újonc Védője volt, majd a 2020-as szezonra úgy érkezett, hogy esélyesként tartották számon az Év Védője címre is. A tavalyi idényét azonban gyorsan keresztülvágta egy sérülés, már a második héten véget ért a szezonja, szeptemberben meg kellett műteni térdszalagszakadás miatt.

A 49ersnek pedig nagyon hiányzott a kiváló passzsiettető, ezt Kyle Shanahan főedző is elismerte.

“Nick visszatérése óriási dolog. Nagyon sok kiváló játékos van a ligában és ugyan Nick csak egy évet játszott, szerintem mindenki látta, hogy milyen jó játékos. Ha van egy ilyen szintű embered, és nincs sok belőlük a ligában, akkor az mindent megváltoztat.

Nem akarom összehasonlítani őket, de ha a Rams elveszti Aaron Donaldot, akkor nagyon más lesz a csapat, és ugyanez igaz a Broncosra Von Miller nélkül vagy korábban a Texansra JJ Watt nélkül. Van pár olyan védőfalember, akik egyszerűen mások.

– mondta Shanahan Michael Irvin podcastjében.

Bosa újoncként 9 sacket és 20 QB hitet szerzett, összesen 68 nyomást generált a PFF adatai alapján, volt 16 negatív yardos szerelése és 42 úgynevezett stopja (olyan megállítása, ami a támadóknak negatív várható értékkel bír), tényleg a liga egyik legjobb passzsiettetőjének tűnt már első profi évében is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!