Connect with us

Hír

Cam Heyward: Téved az, aki szerint Big Ben már nem egy jó irányító

Ben Roethlisberger helyzete sokáig kérdéses volt a 2020-as idény után, de némi áldozat után (lemondott a fizetése egy részéről) maradt Pittsburghben a 39 éves irányító. A tavalyi idénye statisztikailag rendben volt, de a pályán már nem nézett ki ilyen jól, ennek ellenére a csapatban még mindig nagyon bíznak benne.

“Tudjuk, milyen képességei vannak, bármire képes a pályán. Minden megvan benne, hogy továbbra is magas szinten teljesítsen – aki mást mond, az nem nagyon ért a futballhoz. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy nekünk, a védelemnek, a támadóknak és a speciális egységnek is hozzá kell tennie a magáét a sikerhez. Ha jó lesz a futójáték és Bennek nem kell meccsenként 50-60-szor passzolnia, akkor ő is sokkal veszélyesebb lesz.”

– nyilatkozta Heyward (via NFL Network).

Big Ben tavaly 15 meccsen lépett pályára, 3803 yardot, 33 TD-t és 10 INT-t passzolt 94,1-es passer rating mellett. A jó számok ugyanakkor többnyire NFL szinten könnyű passzokból születtek, a PFF értékelése alapján például csak a 22. legjobban passzoló irányító volt a ligában. Nemcsak a csapatnak, de neki is jobban kell játszani, ha bajnokként szeretne visszavonulni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!