Connect with us

Hír

Dak Prescott a favorit az Év Visszatérője díjra

Dak Prescott rehabilitációja jól halad, a szezon kezdetére 100 százalékos lehet, és elnézve a tavaly öt meccsen mutatott teljesítményét, egyáltalán nem meglepő, hogy Vegas szerint ő a favorit az Év Visszatérője címre. 100 dollárnyi tét mindössze 175 dollár nyereséget jelentene, vagyis 2,75-ös az irányító szorzója.

A Dallas sztárja után két futó és egy irányító következik a listán, mindegyikükre hétszeres a szorzó. Saquon Barkley tavaly két meccsen lépett pályára a Giantsben, míg a liga legjobban fizetett futója, Christian McCaffrey csak három találkozón volt bevethető. Némileg meglepő módon a tavalyi 1/1-es Joe Burrow is ebben a kalapban van, miközben tavaly 10 meccsen is pályára lépett – egy másodéves játékostól talán előbb egy breakout év kellene.

A következő versenyző a pass rusher Nick Bosa, aki 2020-ban két meccsen volt bevethető – az ő sikere 8-szoros pénzt fizetne. Utána Carson Wentz (9x), Sam Darnold (17x), Derwin James (17x), Von Miller (17x), Joe Mixon (21x), Odell Beckham Jr. (26x), Danielle Hunter (34x), Julio Jones (34x), Jameis Winston (34x) és Jimmy Garoppolo (51x) következik, de Michael Thomas például nincs a listán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!