Connect with us

Hír

Etienne elkapóként edz a Jaguars újonc minicampjében

A Jaguars az első körben kiválasztotta Trevor Lawrence mellé egyetemi csapattársát, a futó Travis Etienne-t is, így szokás szerint feljöttek a kérdések, hogy mennyire érdemes egy építkezés elején lévő csapatnak egy running backet draftolnia ilyen magasan, főleg hogy volt már egy bőven korrekt opciója a poszton a tavalyi draftolatlan James Robinson személyében. Etienne-t viszont a jelek szerint Urban Meyer főedző szeretné minél jobban bevonni a passzjátékba, olyannyira, hogy a rookie minicamp során csak elkapóként kap szerepet.

“Legrosszabb esetben lesz egy futónk, akinek van elkapó skill setje. A legjobb esetben pedig lesz egy hibrid játékosunk, aki mindkét poszton tud játszani, mi pedig azt reméljük, hogy ezt ki tudjuk hozni Travisből.”

– mondta Meyer, via NFL.com.

Etienne azt is elmondta az újságíróknak, hogy ezt a tervet Meyer már a draftolása utáni nap elmondta neki, amikor behívta az irodájába.

“Nagyon tetszik az ötlet, segít maximalizálni a lehetőségeimet és a képességeimet. Úgy érzem, hogy a mester tudja, mit csinál és szerintem kiválóan fog elsülni.”

Etienne a Clemsonon első két évében nem jelentett nagy veszélyt elkapóként, azonban utolsó évére sokat fejlődött ebben, 48 elkapásból 588 yardot és 2 TD-t ért el végzősként.

Meyer korábban elmondta, hogy Kadarius Toney-t szerette volna dratolni 1/25-re, ebből és Etienne elkapóként való dolgoztatásából azt szűrhetjük le, hogy Laviska Shenaultnak szán kisebb szerepet a főedző. Mondjuk ha egy slot elkapót akart volna draftolni, akkor kivihette volna Elijah Moore-t is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!