Connect with us

Hír

Jól halad Dak Prescott rehabilitációja, az edzőtáborban már bevethető lesz

Dak Prescott egyre jobb állapotban van, állítja Mike McCarthy. A Cowboys főedzője szerint az irányító már a júliusi edzőtáborban bevethető lesz, vagyis a szezon kezdetére 100 százalékos lehet.

Prescott tavaly októberben eltörte a bokáját egy Giants elleni meccsen (a törött csont át is szakította a bőrt). Az irányítót könnyek között szállították el a kórházba, ahol azonnal meg kellett műteni. A beavatkozás sikeres volt (két műtétet és végre kellett rajta hajtani), majd egy hosszú rehabilitáció várt rá, de a Cowboysnál végig optimisták voltak – olyannyira, hogy időközben az irányító kapott egy 4 éves, 160 millió dolláros szerződést.

Dak Prescott közel annyit keres, mint Mahomes és Watson együtt

A júliusban 28 éves irányító 2016-ban negyedik körös volt. Rögtön újoncként a kezdőben találta magát és 13-3-as alapszakaszmérleget ért el a gárdával, majd a következő három évben 27-21-es győzelmi mutatót hozott össze, a legrosszabb idényében sem volt negatív mérlege.

Az újonc szerződése lejárta után a Cowboys franchise taget tett rá, és mivel nem tudtak megegyezni a hosszabbításról, így az irányító a tavalyi szezont taggel játszotta le. A játékára ezzel együtt sem volt panasz: a szezon első öt meccsén 1856 yardot, kilenc TD-t és négy INT-t passzolt, ilyen ütemben 5940 yarddal, 29 TD-vel és 13 INT-vel fejezte volna be az alapszakaszt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group