Connect with us

Érdekességek

Fitzpatrick lehet az első irányító, aki 31 csapattól is vereséget szenved

Az NFL történetében mindössze három olyan irányító volt, aki mind a 32 csapatot meg tudta verni: Drew Brees, Brett Favre és Peyton Manning. Tom Brady idén csatlakozhat hozzájuk, ha megveri a Patriotsot, illetve Aaron Rodgers is csak a Packerst nem tudta kipipálni a listáról. Bármilyen nehéznek is tűnik ez a feladat, igazából még nehezebb kikapni 32 csapattól (hiszen ha folyton kikapsz, előbb-utóbb lecserélnek), erre még senki sem volt képes az NFL történetében.

Ha úgy alakulnak a dolgok idén, akkor Ryan Fitzpatrick közel kerülhet ehhez. A Washington irányítója eddig 28 csapattól kapott ki, a maradék négyből pedig hárommal is játszik idén: a Packersszel, a Saintsszel és a Buccaneersszel. Egyáltalán nem lenne meglepő, ha mindháromtól kikapna, ezzel pedig rekordot döntene (ezután csak a Lions maradna ki).

Ugyan 31 vagy 32 csapattól még nem kapott ki senki, 30-tól már heten is: Drew Bledsoe, Drew Brees, Brett Favre, Matt Hasselbeck, Jon Kitna, Carson Palmer és Alex Smith, emellett Kerry Collins 29-nél hagyta abba a futballt. Ők mind visszavonultak már, így nem tudják növelni ezt a számot.

Mögöttük 28-cal áll Fitzpatrick mellett Derek Carr, Jay Cutler, Joe Flacco, Jeff George, Eli Manning, Philip Rivers, Ben Roethlisberger, Matt Ryan és Vinny Testaverde. Közülük Carr, Flacco, Big Ben és Ryan növelheti még ezt a számot, de idén egyikük sem érheti el a 31-et. Őket pedig az aktívok közül Tom Brady, Aaron Rodgers és Matthew Stafford követik 27-tel, de szintén egyikük sem érheti el idén a 31-es határt.

(via PFT)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!