Connect with us

Hír

Jön a 300. Triple Coverage, várjuk a vicces, félkomoly kérdéseiteket!

Nagy mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen jövő héten kedden este felvesszük a 300. Triple Coverage adásunkat! Ennek örömére ünnepelünk egy kicsit, és arra gondoltunk, hogy a régi “karácsonyi FK! podcastek” mintájára megpróbáljuk viccesre fogni az adást és hülyébbnél hülyébb kérdésekkel bombázni egymást. Ebben szeretnénk kérni a Ti segítségetek is!

Várjuk a vicces és félkomoly kérdéseiteket (a komolyakat tegyétek most el talonba, hónap végén jövünk rendes kérdezz-felelekkel is), amikkel döntési helyzetbe hoznátok, megizzasztanátok minket, vagy csak megnevettetnétek – nyugodtan küldjetek többet is. A karácsonyi Kedd Esti Fények adásunk végén is voltak ilyenek, ha esetleg ihletet merítenétek, vagy mondunk pár korábbi példát, ami így hirtelen beugrott:

  • Inkább Chestert választanád elkapódnak, vagy Józsit nose tackle-nek?
  • Inkább néznél csak Lions meccset egész életedben, vagy egy meccset sem nézhetnél, csak hallgathatnál?
  • Inkább lennél együtt két nővel, vagy találjon a kedvenc csapatod egy Mahomes szintű franchise QB-t?
  • Inkább kelnél fel minden nap életed legrosszabb másnapjával, vagy élnél egy olyan világban, ahol csak rovarokat ehetsz?

Személyre szabott kérdések is jöhetnek, Bálint, Chester, Dani, Józsi és Patrik lesznek az adásban, ha külön egyikünket hoznátok dilemmába. Ezen kívül akár offtopic, személyes kérdések is jöhetnek, ha ebbe az irányba terelnétek a beszélgetések fonalát.

A kérdéseket a fuzovelkifele@gmail.com címre várjuk “Triple Coverage 300” tárggyal május 11 (kedd) délután 5 óráig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!