Connect with us

Hír

Julio Jones a Patriotsot akarja

Úgy tűnik Tom Brady nem minden, van, aki Bill Belichickkel is megelégszik: az NBC Sports Boston infói szerint Julio Jones legszívesebben a Patriotsban folytatná a karrierjét. Michael Holley azt állítja, hogy Julio nagyon bírja Cam Newtont és vele szeretne együtt játszani.

Nem ez lenne az első elkapócsere a két gárda között, 2019-ben a New England egy második körös cetlit adott Mo Sanuért az Atlantának.

A Falcons pénzügyi okok miatt akarja elcserélni a 32 éves elkapót, egyelőre ugyanis még az újoncokra sincs pénze. Jones elboltolásával idén 15,3 millió dollárt spórolna a csapat, bár cserébe jövőre 15 millió dollárnyi halott pénz keletkezne (de ez a 2022-es Falcons problémája).

A Patriots legnagyobb hiányposztja továbbra is az elkapó, Jones bőven megér egy második kört (a kora és a szerződése miatt ennél többet nem remélhet érte a Falcons), az elképzelésben tehát van ráció. Ugyanakkor az elkapó 15,3 milliós idei fizetését Bill Belichicknek sem lenne könnyű kigazdálkodni, jelenleg 15,9 millió dollárnyi cap space-e van a csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!