Connect with us

Érdekességek

Megszakad a Bills és a Titans hihetetlen sorozata

Tegnap az NFL nyilvánosságra hozta a csapatok 2021-es menetrendjét és a szemfüles rajongók észre vehették, hogy az ötödik héten nem lesz Bills-Titans meccs. Erre legutóbb 2017-ben volt példa.

Az nem meglepő, hogy a két csapat gyakran találkozik egymással, de az már igen, hogy mindezt a szezon ugyanazon pontján. A Bills és a Titans sorozatban három éven keresztül játszott egymással az ötödik fordulóban, de idén megszakad ez a lassan hagyománnyá váló esemény, mivel az NFL illetékesei elnéztek valamit és véletlenül a hatodik hétre tették a két csapat párharcát.

További menetrenddel kapcsolatos érdekességek:

  • A Browns és a Ravens a 12. heti csörte visszavágóját rögtön a következő fordulóban megejti.
  • Ennél is meredekebb, hogy a Washington az utolsó öt meccsét csoportellenfél ellen játssza: a 14. héten fogadja Cowboyst, majd utazik Philadelphiába és Dallasba, majd lejátssza az Eagles elleni visszavágót a fővárosban és a Giants vendégeként fejezi be a szezont.
  • A Steelers sorozatban hetedik éve kezdi idegenben az idényt.
  • A 2021-es lesz sorozatban a negyedik szezon, amikor a Colts új kezdő irányítóval kezdi a szezont.
  • Az Eaglesnek a 10. fordulót követően egyetlen egyszer sem kell repülőre ülnie, hiszen az idegenbeli meccseik kétszer New Yorkban (Giants, Jets), egyszer pedig Washingtonban vannak, amik busztávolságra vannak Philadelphiától.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!