Connect with us

Érdekességek

Megszakad a Bills és a Titans hihetetlen sorozata

Tegnap az NFL nyilvánosságra hozta a csapatok 2021-es menetrendjét és a szemfüles rajongók észre vehették, hogy az ötödik héten nem lesz Bills-Titans meccs. Erre legutóbb 2017-ben volt példa.

Az nem meglepő, hogy a két csapat gyakran találkozik egymással, de az már igen, hogy mindezt a szezon ugyanazon pontján. A Bills és a Titans sorozatban három éven keresztül játszott egymással az ötödik fordulóban, de idén megszakad ez a lassan hagyománnyá váló esemény, mivel az NFL illetékesei elnéztek valamit és véletlenül a hatodik hétre tették a két csapat párharcát.

További menetrenddel kapcsolatos érdekességek:

  • A Browns és a Ravens a 12. heti csörte visszavágóját rögtön a következő fordulóban megejti.
  • Ennél is meredekebb, hogy a Washington az utolsó öt meccsét csoportellenfél ellen játssza: a 14. héten fogadja Cowboyst, majd utazik Philadelphiába és Dallasba, majd lejátssza az Eagles elleni visszavágót a fővárosban és a Giants vendégeként fejezi be a szezont.
  • A Steelers sorozatban hetedik éve kezdi idegenben az idényt.
  • A 2021-es lesz sorozatban a negyedik szezon, amikor a Colts új kezdő irányítóval kezdi a szezont.
  • Az Eaglesnek a 10. fordulót követően egyetlen egyszer sem kell repülőre ülnie, hiszen az idegenbeli meccseik kétszer New Yorkban (Giants, Jets), egyszer pedig Washingtonban vannak, amik busztávolságra vannak Philadelphiától.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RvBalazs
RvBalazs
2021-05-14 07:27

Ők az első fordulót még az előszezon meccsekhez számolták…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x