Connect with us

Érdekességek

Mindenki a Brady vs Belichick meccsre kíváncsi, rekordmagasak a jegyárak

Október 3-án rendezik a Buccaneers@Patriots összecsapást, ahol megmérkőzik Tom Brady és Bill Belichick csapata. Nyilvánvalóan óriási az érdeklődés a meccsre, a jegyárak az egekben vannak, konkrétan rekordmagas összeget kérnek el a belépőkért. Charles Robinson információi szerint ugyan a Super Bowl-i magasságokat nem éri el a találkozó iránti érdeklődés és ezzel együtt a jegyek ára sincs ennyire magasan, az alapszakaszban így is rekordnak számító ütemet láthatunk a másodlagos piacon.

Az úgynevezett “get in” árak, tehát a legolcsóbb jegyek 1400 és 1500 dollár (410-440 ezer forint) között mozogtak a mérkőzés kihirdetésekor. Ezek valamilyen szinten fluktuálnak az elérhető jegyek függvényében, egyes helyeken már 1100 dollár (320 ezer forint) körül be lehet jutni, de az egyértelmű, hogy a valaha volt egyik leghájpoltabb alapszakaszmérkőzés lesz ez az NFL történetében.

A Ticketmasteren, azaz az NFL hivatalos jegyárusító oldalán 1200 és 5100 dollár (350 ezer – 1,5 millió forint) között mozognak az árak a mérkőzésre.

A második legdrágább meccs idén egyébként a Raiders szezonnyitója a Ravens elleni hétfő esti rangadó alkalmával, ahol 800 dollár (230 ezer forint) környékén van a “get in price”. Vegasban egyébként is magasak a jegyárak, konkrétan a legmagasabbak átlagosan az idei szezonra, és a top5 mérkőzésből 4 hely is a Raidersé a fentebb említett Brady vs Belichick mögött.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!