Connect with us

Draft

Nehéz annak, akinek kész a kerete – Bills draftértékelő

Pár évvel ezelőtt hittétek volna, hogy egy mock draftban azért lesz nehéz a Bills számára húzni, mert annyira késznek tűnik a keretük, hogy nem igazán találni egyértelmű hiányposztot náluk? Meglepő, de 2021-ben ott tartunk, hogy ez a Buffalo Bills a liga egyik legkevesebb needjével rendelkező csapata, így az idei draftnak úgy futottak neki, hogy egy kis luxus belefér.

A bevezetőben leírtak persze némi túlzással születtek, mert volt pár poszt, ahol elkélt az upgrade az előző szezonhoz képest. Legtöbben a futót, a tight endet vagy éppen a pass rushert tippelték Josh Allenékhez, végül az utóbbi tábornak lett igaza.

1/30 Gregory Rousseau, DE, Miami

Az egész draft process egyik legellentmondásosabb játékosa, Gregory Rousseau lett az első körben a választott, aki sok helyen top20-as tehetség volt, ellenben akadtak olyan szakemberek is, akik a top50-be sem szívesen pakolták be. A 2020-as szezon előtt lehetett látni mock draftokat, ahol a top5-ben kelt el, ennek tudatában az első kör végén hatalmas fogásnak számíthat.

Nem hiába taksálták egykor ugyanis ilyen magasra a Miami játékosát. A 2019-es éve zseniálisra sikeredett, olyan hatékonysággal dolgozott, mint nem sokan az utóbbi időben. 19,5 negatív yardos szerelése és 15,5 sackje magáért beszél és ha ehhez hozzávesszük, hogy közel tökéletes felépítése van, akkor csodálkozhatunk, hogy miért vannak vele kérdőjelek.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!